0

benim en çok sevdiğim şey benim sen beni seven kişi çünkü ben de çok seviyorum.

0

ben kötülük nedir bilmemeyi ve öğrenmemeyi isterdim.

0

kötü olan hic bir seyi bilmek istemezdim cunku uygulanmasi gormezdim

0

kötü olan şeyleri bilmek istemezdim . çünkü ; bu benim hayata karşı olumlu olan bakış açımı olumsuza çevirirdi . hayal kırıklığına yol açardı . kötü şeyler şuan çok gündeme getirilmekte , bu tür şeyler normalleştirilmeye çalışılmakta . bu da gün geçtikçe toplumu olumsuz etkilemekte . birbirine olan güven duygusunu ortadan kaldırmakta , toplumun birbirlerine karşı düşmanca bakış açısına yol açmaktadır .

0

ben bu hayatta ihanet ne demek bilmek istemezdim.

0

ne gibi neyi bilmemeyi ben aslında birşeyi bilmezden sinir krizi geçiririm onun için ben herşeyi bilmek isterim inşallah sorunu doğru anlamışsımdir arkadsn biride yolculuktan bahsetmiş bende bildiğim gibi yazıyorum ben herşeyi bilmek isterim bilmediğim birşey olması. yani imkanım varsa elimden geliyorsa öğrenirim bilmekte isterim severim çünkü bilgi edinmeyi

1

neyi bilemeyi isterdim.. öleceğim tarihi bilmek istemezdim..zaten panik atağım.. onu bilirsem o tarihe kadar ne yapacağım diye elim ayağım birbirine karışırdı..

0

insanların arkamdan iş çevirdiklerini bilmemeyi çok isterdim.
arkamdan kuyumu kazıp nasıl olurda yüzüme gülebilirler anlamıyorum.

0

cok istiyorum şu zamanda yolculuk denilen sey gercekten var mi? kuantum fizigine gore aslinda olmasi oldukca muhtemel zamanda yolculuk varsa da yapabilmeyi cok ama cok isterdim.