0

insanlarin cougunun kotu niyetli olduklarini bilmek istemezdim. insanlara guvenmeyi isterdim. ama insanlara guvenmemem gerektigini biliyorum maalesef..

0

dünyanın kirli bir saha arenasına hapsolmuş bir yer olduğunu bilmemek isterdim çocuklar gibi, büyüyünce yaşanılacakların gerçek olmamasını isterdim, herkesin bir gün değişeceğini görmemek bilmemek duymamak isterdim.

0

bilmemek istiyeceğim bir şey olmadı şimdiye kadar .gerçekler bazen acı olabiliyor ama gerçeklerden kaçamayız .onun için gerçekler neyse bilmek istemişimdir.öğrenmek bilmek bilmemekten daha iyidir bence.belkide bazı insanların başına çok kötü şeyler gelmiş olabilir.keşke bilmeseydim diye bilir insanlar ama bence ne kadar kötü olursa olsun o eylem bizi çok üzse de bilmeniz iyi olur diye düşünürüm ben.

1

bazı şeyleri bilmek her ne kadar beni üzmüş olsa da her zaman yalanlarla alınmak yerine gerçekleri bilgi üzülmeyin ve altından kalkmayı tercih ediyorum. keşke böyle olmasaydı ya da farklı düşünseydi karşımdaki insanlar dediğim zamanlar oluyor ama insanların gerçek düşüncelerini öğrendiğin için hiçbir zaman fazlaca üzüntü duymuyorum. evet hayal kırıklığı yaşadığını zamanları illaki oluyor ancak gerçekleri öğrendiğim için kendimi şanslı hissediyorum. çok geç olmadan gerçeklerle yüzleşmek ve doğruları bilmek her zaman daha iyidir çünkü. böyle olduğu zaman en azından kendime daha fazla aptal yerine konmuş gibi hissetmiyorum. o yüzden benim hayatımda keşke öğrenmeseydim ya da keşke bilmeseydim hiç dediğin bir şey yok aksine gerçekleri öğrendiğim için her zaman şükrediyorum. bunların farkına varabildiğim içinde kendimi şanslı hissediyorum. çünkü bu hayatta yalanlarla yaşamak üzücü gerçeklerle yüzleşerek yaşamaktan çok daha zor geliyor bana. gözlerimizi gerçeklere kapatarak yaşadığımızda ve gerçekten çok geç öğrendiğimizde yaşadığımız hayal ve kalp kırıklığı çok daha yıkıcı bir boyutta oluyor çünkü.

0

bilmemek isteyecek birşeyim yok aksine bilmediğim birseyler varsa onları da bilmek isterdim. eminim üzecek birsey bile olsa bilmek bilmemek kadar can acitmaz. bilmemek diye birşey yok bence elinde sonunda ortaya çıkar o bilinir o yüzden sonradan bilmektense başta bilmeyi tercih ederim her zaman. özellikle eşime de hep söylerim kızsam bile o an haberim olsun çünkü daha sonra öğrendiğimde ki tepkim daha büyük olur kendimi biliyorum.