0

gerçekleeceğini bileceğim bişey yok ama hayallerimi kazanmayı isterdim bu yarışta galip gelmeyin işimin en iyisi olmayı isterdim herzaman çalışmak başarılı olmak isterdim çünki hayat acımıy arkadaşar saygılar.

0

görünmez olmak isterdim suanki zamanda bu mümkündür.

0

para dilerdim ama onu güzel seyler icin kullanirdim fakirlere yardım ederdim güzel bi gelecek sağlardim kendime öyle

0

her gün deneyeceğim şeyin gerçek olmasını dilerdim hahaha

0

çok zeki bir insan olmayı dilerdim dil bilen her konuda bilgisi olan biri

0

valla ben şahsen her zaman üzerinde durduğum bir konu olan adalet
dünyada herkesin eşit haklara sahip olmasını eşit düzeyde hayat yaşamasını dilerdim

0

ailemle sevdiklerimle aynı gün ölmeyi ve allah'ın sadece iyi kullarına vadetteği cennetine girmeyi isterdim tabiki sevdiklerimle..

0

bir dilek hakkım olsa ailemle huzuru yaşamayı dilerdim, huzur çok önemli psikolojikman.huzur bitmiş bir adamı ayağa kaldırır, yokluğu ise intihara bile yeltendirir.

0

bir dilek hakkım olsaydı ne dilerdin şimdi arkadaşlar bir dilek hakkım olsaydı en kısa cevapla cennete girmek isterdim allah'ım beni affetmesini günahlarımın af edilmesinin beni annemi babamı kardeşimi ailemi oğlumu bu tür kişileri akrabaları ve bütün müslüman kardeşlerime cennete girmeyi allah'ın kabir azabından bizi koruması cennette allah'ın cemalini görmeyi ve peygamber efendimizin komşu olmayı bunların hepsini bir dilek hakkı olur mu olmaz mı bilmiyorum böyle bir dilek olsa daha iyi olur bunları dilerdim dünyalık derseniz allah'ın sevdiği kullarından biri olmayı dilerdim eğer 2. ya da 3 dilek hakkım olsaydı sıkıntısız bir zenginlik isterdim hayırlı bir hayat dilerdim

0

para ama iyi şeylere kullanmak için ihtiyacım kadar

0

kötü niyetli insanların karşıma ve sevdiklerimin karsisina cikmamasini isterdim.

0

herkesin eşit olmadını isterdim zor ama belki olurdu

0

herkesin istediği gibi tabi para ama kullanım farkı için