0

üç dilek hakkım olsa zengin olmak sevdiğimi almak ve ailemi isterdim

0

sağlık huzur ve para daha ister ki bir insan hayatında fazlasını arayan bulamaz zaten..

1

öncelikle sağlığımı sürdürebilmeyi dilerdim. sonra düzenli bir gelir sağlayan ve yapmaktan mutlu olduğum bir iş dilerdim. üçüncü dileğim ise hayatımı, kendimi iç huzuruyla geliştirebileceğim bir yerde sürdürmek olurdu.

0

öncelikle sağlık dilerdim daha sonrasında beni rahat yaşatacak belli miktarda para ve en sonunda da beni mutlu edecek bı insan

0

dünyada en çok para bende olsun isterdim. sonra ikinci dilek hakkımda elimdeki en çok paranın on katını isterdim. son dileğimde de yüz katını isterdim sadece para isterdim. geri kalanı nasıl olsa para ile satın alırsın. parayı satın alamazsın sadece. iş güç istemem zaten paran olunca işe ihtiyacın olmuyor. paranın içinde yüzerdim. paran varsa etrafında insanlar olur. para olmazsa kimse dönüp te bakmaz sana.

0

1. dilek hakkımla dünyanın en zengin insanı olmak isterdim. 2.dilek hakkımla insanların zihinlerini okumayı 3.dilek hakkımla ise kuş gibi uçabilmek.

0

3 dile hakkım olsaydı 1. si yeteri kadar param olmasını dilerdim 2. si sağlam bir işim olmasını dilerdim 3. ise sağlıklı bir yaşamı dilerdim. bu üçü'nün olursa gerisi her türlü olur. çünkü günümüzde her şey para olmuştur. arkadaşlık, aile ve hatır diye bir şey kalmamıştır. paran var ise; sağlam arkadaşlıkların da olur, sağlam aile bğın da olur ve herkes'te hatrın olur kısa ve net.