0

oyuncu degisikligi oncelikle skora gore degisir defans veya forvettir vede sakatlanmada alternatiftir

0

zorunlu ya da teknik adamın isteğine bağlı olarak oyundaki on birden bir oyuncunun alınıp yerine yedek kulübesindeki yedi yedek oyuncudan birinin geçmesine futbol sporunda oyuncu değişikliği denilmektedir . oyuncu değişikliği hazırlık maçlarında sınırsız olmakla birlikte kupaların ve liglerin kurallarına göre miktarı değişmektedir ancak uefa'ya göre bir takıma tanınan oyuncu değişikliği hakkı üç tanedir . eğer ki oyuncu çeşitli sebeplerden ötürü oyundan atılmış ise oyuncu değişikliği yapılmaz ve takımı eksik oynar sarı kart gören bir oyuncu ise değiştirilebilir .

1

futbol maçı sırasında teknik direktör oynayan oyuncudan artık verim alamayacağını gördüyse onu oyundan alıp yerine yedek oyunculardan birini sokar..

0

futbolda oyuncu değişikliği yapılmak, maç sırasında, top koşturan futbolcuların yorgunluğu veya sakatlandığında oyun yerine yedekte oturan futbolculardan katmak demektir.

0

oyunda olan oyuncuyu alip yedekte ki oyuncuyu oyuna dahil etmek

0

futbolda oyuncu değişikliği demek oyuncu değişikliği demek :)) neden değişir bir oyuncu ya yorulmustur, güzel oynuyamiyodur, yada sakatlanmış tır yani :)

0

futbol da oyuncu değişikliğine transfer denilmektedir.