0

bilimsel olarak evet hormonların salgılama oranları değiştiği için hormonsal bir durum söz konusu ama şunu atlıyorlar ki önce aşık oluyorsun sonra hormonlar değişiyor. bence bunu söyleyen bilim insanları hiç aşık olmamış tatmamışlar o yüzden yanlış biliyorlar :)))

0

tabikide hayır! aşk öyle basite alınacak bir şey diğildir. bu hayatta herkesi seve bilirsin falat sadece bir kişiye aşık olursun. böyle bir nimet nasıl olurda horman degisikliği olur? tabikide olamaz! aşk onu her gördüğünde aynı heyicanı yaşadıgın bir duygudur. onsuz bir anın gecse ölmeyi istersin. hatta onu görmediğin günler depresyona girersin. “lan bi kere gülsünde canımı veriyim” dersin. aşk öyle hormonsal bir şey diğildir. aşk kalpte yaşanan gercek bir histir. size aşkı yanlış ögretmisler sanırım kardesim benim.

0

aşk ın belirli bir tanımı yoktur aşk insandan insana değişir kime karşı cinsine duyduğu özleme der kimi yaradana olan imanına der

1

güzel soru olmuş. öncelikle bilim adamları aşkı bilimselliğe dayandırdılar doğrudur. aşık olduğumuzda bazı hormonlarımız da değişimler yaşanıyormuş. ama bence hepsi bu kadar olmamalı. aşk sadece bedenle olmuyor. boşuna demiyorlar ruh eşi diye. demek ki ruhlarımızda bir payı var. aşkı bütün benliğiyle yaşar insan ruhu da tüm bedenden ayrı tutamayız. diyeceğim o ki aşk sadece hormon değişikliği değildir azizim, aşk insanı en ince yerinden ruhundan yakalar.