0

üniversite de okunması gereken bölüm?

evet arkadaslar sizce universite de hangi bolum okunmalidir.
okuyup da hala icinde ukte kalan bir bolum varmi? :) veya universiteye hazirlanan kardeslerimiz.. :)

7 cevap
0

gelecekte yapabiliceğin ve sana uygun olduğunu düşündüğün bir bölümü türkiyede okumak zor.ve bunu gerçekten yapabilen insan sayısı azımsanacak kadar az maalesef.kendini tanımalı , çevreni ve yaşadığın bölgeye uygun bir bölüm okumalısın.bir ömür boyu yapacağın iş maalesef ki bir sınava bağlı. umarım mutlu olacağın bir bölümde eğitim görürsün.

0

@atsizbey haklisin duzelttim bazen bu tur seylere takilabiliyorum uyarin icin tesekkur ederim.

0

öncelikle kişinin yeteneklerine ve ilgi alanlarına uygun bir bölüm olması gerekir. bölümün iş imkanları araştırılmalı ve ona göre karar verilmelidir ayrıca. üniversiteyi bitirmek, iş sahibi olamadıktannsonra bir anlam ifade etmiyor maalesef. bir de mümkünse eğitimi kaliteli olan, türkiye,,'de ve dünyada kabul gören iyi bir üniversiteye yerleşmeye çalışın.

0

ne okursan oku ama bitirmek istiyorsan eğer veteriner fakültesine gitmemeni tavsiye ederim;)

2

insanlar üniversitede sadece severek okuyacakları bölümlere gitmeliler. ki; sonradan bitirdikleri bölüme göre iş bulduklarında o işte severek çalışsınlar.

0

her bölümün okunması gerek bence kişiye göre değişiklik gösterir,sağlıkçıyım mesela hemşirelik bölümü okudum ama hep güzel sanatlar ya da moda tasarımı okumak isterdim hala önümde fırsat var tabii ama inşallah diyelim

1

okuyupta şeklinde değil okuyup da şeklinde yazarsanız daha makul ve yazım kurallarına daha uygun yazmış olursun kardeşim . ben bir devlet üniversitesinin hukuk fakültesinde eğitim görüyorum şimdiye kadar memnunum iş alanı çok geniş oluduğu için de kendimi şanslı hissediyorum .