0

buzdolabındaki kokuları gidermek için yiyecekleri öncelikle ağzı kapalı koymak gerekir. ayrıca sirkeli su ile dolabı silmek daha sonra bir kaba karbonat koyup dolabın bir gözüne yerleştirmek bu tüm kötü kokuları hapseder.

0

dolabımda kötü koku oluşmuşsa tüm eşyaları çıkarıyorum ve dolabımı hemen iç dış siliyorum. hemen ardından bir süre havalandırıyorum. maksat artık o an neyle sildiysem kokusu çıksın diye. bazen sirkeli suyla bazen çamaşır suyuyla siliyorum. daha sonra iyice havalandığından emin olduktan sonra dolabıma hemen lavanta, yasemin gibi kurutulmuş çiçekler ya da şu kokulu taşlar yok mu? onlardan koyuyorum ben. bu arada illa kokulu taş ya da ne bileyim kurutulmuş çiçeklerden koymayabilirsiniz. kimisinin alerjisi olabiliyor. bunlar yerine kokusunu beğendiğiniz bir kokulu sabunlardan da koyabilirsiniz kıyafetlerinizin arasına.

0

aha bir izmirli daha :d :d klorak ha :d :d @poyrazım :d

0

dolabında kötü koku varsa çek dışını temizle içini dışını bir güzel sil vala ben klorakla siliyorum üç beş kerede duru suyla eşim bana bağırıyor sen heryeri klorakla siliyorsun hastamızın diyor bende zaten onun bana hasta demesine sinir oluyorum kendisi şizofren ben ne yapabilirim klorakla daha temiz oluyor anneme şikayet eder hatta bence sende klorakla sil üç beş kez de duru suyla sil iki saat çalıştırma kapağın ağzı açık kalan klorak kokusu gitsin birde ben aldım başımı gidiyorum ama bu hangi dolap benim elbise dolabın kokmaz ki :))) buzdolabida kokmaz ama silerm ben var ya buzdolap diye okudum kız soruyu ;)))))

0

kötü koku olduğu en çok kendi parfümümü sıkarım, parfüm yoksa oda parfümü var, onu sıkıyorum ne kadar o oda parfümünü sıkar sıkmaz başımı ağrıtsa da kökü koku olunca sıkıyorum.

0

karbonat koy hocam ya da bu tütsüleri yak içine koy dolabın söndükten sonra ortama çok güzel bir koku salar onu da suyun içine koyabilirsin ayrıca suyun içine koyduğun bir bardakta özel olarak tütsüler konuyor onlar gerçekten çok güzel kokuyor evinizin salonuna da koyabilirsiniz kokusu misafirlerimizi derinden etkilemeye yeter diyorum başka bir şey demiyorum