0

memleketime gelsen izmir'e kordonu gez derim o kadarr uzun kordonu vardır izmir'in. git git bitmiyor çok güzeldir alsancak,konak,karşıyaka,balçova,bornova izmir'in her yerinde gezsen hasta kalarisn ben sana anca onu söylerim izmir anlatılmaz yasanlir yaşamadanda anliyamazsin :)

1

bulak mencilis mağarası, yenice şeker kanyonu, kristal cam teras, safranbolu eski çarşı, hıdırlık tepesi, tokatlı kanyonu, saklı cennet..

2

memleketime gelseniz ilk baş antep kalesini, sonra antep evlerini gezmenizi söylerim. sonra hayvanat bahçesini söylerim. sonra ise rum kaleyi gezmenizi söylerim. eski bir müze var orayı gezmenizi söylerim.

0

şanlıurfa balıklıgöl cift magara ibrahim tatlıses müzesi bir cok tarihi yer var

0

erciyes kayak merkezini tavsiye ederim malum kış ayindayiz

0

adana'ya gelin adana'nın o samimi sokaklarında çarşısında gezin

0

adana'ya gelin gardaş taş köprüyü gezin merkez parkı merkez camiiyi gezin sonra salaş bir kebapçıda yol üstü kebap yiyin şalgam için sonra gece yarısında oturun bir şırdancıya en büyük şırdandan iki tane yiyin çok güzeldir tadı memleketimin en güzel yiyeceklerinden biridir .

1

sapanca gölü ve kıyıları, poyrazlar gölü, acarlar longozu, türkiye'nin en uzun plajı olan karasu plajı, doğançay şelalesi, justinianus köprüsü beşköprü'dedir. gölbaşı park, çark caddesi gezilecek yerlerdir. aslında daha pek çok yer vardır da, bende çok bilmiyorum :)