0

yeni düzenleme ile devletten sadece vekil oldukları için benim kadar okumamış olsalar bile maaş alacak olanların sayısı 600 e çıkarılmıştır.

0

yeni yapılan düzenleme ile 600 ' e çıkarılmıştır . bu ne kadar gerekli olduğu meçhul . millet vekillerine ödenecek paralar , başka bir şekilde de değerlendirilebilecek iken böyle bir uygulamaya gidilmesi garip . işin garip tarafı kendi maaşlarını da kendileri belirliyebilmeleri .

1

ne çok soruluyor bu soru da.. neyse size de cevap verelim. türkiye büyük millet meclisinde yeni çıkan yasadan sonra 550 olan vekil sayısı 50 artarak 600 olmuştur.. kısaca, bir çoğu işe yaramayan ama bizlerin vergileriyle beslediğimiz iktidarın çıkardığı kanun hükmündeki kararnamelere el kaldırıp indirmekten başka işe yaramayan ama kendileri dahil ailelerinin geleceklerini garanti altına alabilen, erken emekli olup yüksek maaşa hak kazanan, meclisteki lokantada boş beleş her yemeği çok cüzi ücretler karşılığı yiyebilen.. her birine neredeyse mecliste bir oda tahsis edilen.. vekil seçilince özel kalemi ve şöförü olmak üzere yanına istediğini alıp onlarında en yüksek maaştan gelir elde etmesine vesile olan.. genelde büyük çoğunluğu memleketinin sıkıntılarını sadece seçim zamanları hatırlayan insan topluluğudur..

1

türkiye büyük millet meclisinde bulunan milletvekili sayısı, son yapılan değişiklikle eskiye göre 550 milletvekili sayısı 600 milletvekilline çıkarılmıştır. bugün itibariyle mecliste toplam 600 milletvekili bulunmaktadır.

0

yeni düzenlemeye göre 600 tane milletvekili var.

0

600 gibi cok gereksiz bi sayida vekilimiz var bence olmasi gereksn 250-300.