0

genelde akşamları girdiğim için bana denk gelmedi o zaman o sorular kanka... ama bu kadar isyan ettiğine göre aynı soru tipinden giden bir arkadaşımız olmuş... valla yaa... sor 3 tane hukuk sorusu sor peşine güncel bir soru. yok kadına şiddet, yok tecavüz... yok hayvanlara edilen tecavüzler işkenceler... yok asgari ücret, yok poşetlerin ücretli olması, hava kirliliği filan derken yine bir sürü soru çıkıyor... yani 3 atasözü 3 hukuk, 3 yemek, 3 tane illerin yöresel yemeği, 3 tane il plakası sorsa bile baya soru sormuş olurlar... yani ben bu milleti anlamıyorum... şimdi ben başka bir sekmede diyelim d harfinden atasözlerini açsam, sırasıyla soru soracak olsam şuan... dorumani çoktan uyarı vermişti bana... ama nedense bunlara birşey yapmıyorlar. birde bu konu hakkında o kadar şikayet oluyor ki.. sorumanide sessiz kalıyor bu konuda. onu da anlamış değilim.

0

duman öyle diyorsun da devamlı aynı sorudan gidilmez sonuçta biz de artık burada sıkılıyoruz anlayacağın biz de insanız yani biraz farklı farklı sorular sorsa daha güzel olur devamlı siyasetten gidilmiyor yani bu sefer burada siyaset oldu mu kavgada çıkabiliyor bu nedir böyle çok saçmalık her zaman bir insan gelip aynı sorudan devam ediyor ya böyle bir saçmalık var mı ben şahsen okulda bile aynı dersi görünce sıkılan bir insanım burada da aynı şekil bir soruya artık soruyorsa onun peşinden gidiyor burada tek sıkılan ben de değilim herkes takılmaya başlıyor sen sıkılmıyor olabilirsin ama biz sıkılıyoruz yani

2

sorduğu sorulardan çok o kadar peş peşe soruyor ki bazı insanlar ana sayfa sadece onlara sorduğu sorularla doluyor. başka insanların sorularını göremiyoruz o yüzden de. bütün sayfa kendisinin soruları ile dolu şu anda.:))

-1

bence güzel sorular soruyor.herkesin bilmesi gereken konular.gayet başarılı.devam etsin bırakın hanımefendi

0

sanirim hayrettin arkadasimiz siyasi bir bolum okuyor veya hukuk.:)