1

yaşamak için tek bir ülke şansım olsa tabii ki doğdum büyüdüm ülke doğduğum büyüdüğüm yer benim güzel türkiyem baş koymuşum yollarına ölürüm türkiye'm sevdaların akışına ölürüm türkiye'm her zaman türkiye'de yaşamak isterdim.

0

kültürel farklılıklar ve yaşanabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırılırsa bu ülke büyük ihtimalle ingiltere olurdu.

0

benim yaşmak için bir ülke seçme hakkım olsa bu gene tabiki doğduğum ve doğduğum ülke olan turkiyem olurdu.bu vatan gibi vatan varmı dünyada hatta kaninatta diyelim bazen hersey para karı kız kariyer değildir bence bu insanın sagligi huzuru mutlulugudur bu ezan sesi bayyrak müslümanlık paylaşmak gibi seyelrjn en üst seviyede olduğu bu uilkeyi terk edip de başka ülkede yaşanmaz en güzel yaşam en güzel hayat bu ulkede dir.

0

kanada, norveç, isveç, avustralya yaşamayı isteyeceğim ülkeler olabilir.

0

insan hakları bakımından norveç ve isveçi düşünebilirdim. ama aşırı soğuk olduğu için ve dilleri kullağımı çok rahatsız ettiği için amerikayı seçerdim sanırım.

0

türkiye olurdu yine nekadar sistemsel bozukluk olsada insanımı tanıyom en azından

0

japonya olurdu orda yaşamak için güzel ülke tercih ederdim

0

ben dubai ülkesini secerdim. bunun nedeni dünyanın en zengin ülkesi olması. orda daha rahat ederim gibi geliyor.

0

kesinlikle londra’da yaşamak isterdim hem gitmeyi çok istiyorum hemde seviyorum orada yaşamak isterdim yani.

0

benim için büyük ihtimalle amerika olurdu amerika çünkü benim bir hayalim olduğunu sizlerle paylaşmak isterim çünkü amerika'da en sevdiğim spor dallarından biri enbiye var nba benim için bir vazgeçilmez bir basketbol diğer ülkelere bakarak ve bizim ülkemize bakarak gerçekten emre'ye bir numara benim için yani açıkçası.