1

4 gün . babam vefat ettiğinde uyuyamamıştım en son bayılmıştım sonra ilaçlar sayesinde uyku düzenim tutulmuştu ama şunu söyleyebilirim ki o kadar süre uykusuz kaldığınızda hafıza problemi yaşıyorsunuz

1

en uzun uykusuzluk sürem 2,5 gün. halisinasyonlar görmeye başlamıştım. buna sebep olanlar utansın. hayır arkadaşlar bir ilişki yüzünden uykumu bölemem. elbette bunun sebebi bir kız değildi. yani aslında teknik olarak bir kızdı ama benim üniversite hocamdır kendisi. geçemiyorum abi dersini ne yapalım. buradan ayşe hocama çok sevgiler.

0

kendimi deneme amaçlı en uzun 2 gece 3 gün uykusuz kaldım

0

vize ve final haftalarında 32 saat uyumadığımı biliyorum.

0

geceleri birşeyler yaratma arzusunda olduğumdan uykuyu farkındalığıma vurulan bir zincir gibi gördüğüm zamanlar günde 3-4 saat arası uyurdum ve buna bir gider etki de "sadece aptallar günde 8 saat uyur" kitabından geliyordu.

0

uykuya olan direncim fazladır. zaman zaman uykusuz kaldığım ve ertesi gün normal olarak yaşamıma devam ettiğim oluyor. ancak bir rekor denemesi yapmadım. hatırladığım en uzun sure üniversitede odev yetiştirme zamanlarımda iki gün boyunca sadece iki saat uyku ile durmuştum. bayağı zorlamıştı. daha fazlasını yapabilir miyim bilmiyorum.

0

çok uzun süreler uykusuz kaldığım olmadı. bir kez çok yakınımın sağlık problemlerinden dolayı iki gün toplam 5 saat uyumuştum.

0

4 gün proje üzerinde çalışmıştım yaklaşık 1 kutu kahve bitirmiştim uykun yok gibi geliyor çok dinç oluyorsun yatağa uzandığın gibi uyuya kalıyorsun keyifli bir şey :)

0

uzun süre uykuzkalma durumu olmadı.sağlıklı olunmalı.

0

en fazla 2 gün uykusuz kaldım.iş saatimi karıştırmışım cezasına ödedim.çok zor bünye çöküyor farklı bir dünyada yaşıyordum sanki.

0

en uzun yirmidört saat uykusu z kaldım.uykusuz kalmak benim bağışıklık sistemi anında çökertir.o yüzden çok gerekli olmadıkça uykusuz kalmamaya dikkat ederim

1

48 saat uykusuz kaldım ve kendimi toplamam 1 hafta sürdü.

0

ben 14 aydır uykusuzm benm 13 aylık bebeğim var malesef hiç uyumuyor en fazla 2 3 saat uyuyor sonra kalkıyorum birdahada uyumuyor ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamış değilim gerçekten dış çıkarıyor diemi öle anlamadm doktorda gotrdm bisyi yok dedi ama böle uyumasada hasta olur allah korusun benimde hasta etti zaten uykuya ihtiyacı var uyuyamıyorum 14 aydır uykuya hasret kaldım valaha bekarkende tekstilde çalışıyordum 3 gün boyunca sabahciydim malların bitmesi lazmdi hc uyumamastm ognlerde uykuszlktn gerçekten çok zor

0

mağazacılık yaptığım dönemde 48 saat uykusuz kalmıştım.ne zor 2 gündü.

1

üniversite birde vize haftası idi tam 48 saat boyunca uyumadım o halde sınıva girdim çok yorucu oluyor.

0

51 saat bir yerden sonra zaman mekan algimi yitirdim o gün bir kaza geçirdik önceki günde sabahlayip hiç uyumamistim kazaya gelelim kaza gece on gibiydi hastane ydi eve geri donmeydi derken 6 saat de ordan baya uyuyamaistim tabi sonra bir buçuk gün uyudum annem de acidigindan hiç uyandirmamis kıyamam

0

46 saat dayanabildim sonra 24 saat kesintisiz uyudum

0

40 saate yakın bi uykusuzluk yaşamıştım ve herhalde bu beni 10 yaş ileri götürdü. uykusuzluk çok zor.

0

en uzun 18 saat uykusuz kaldım. çok zorlanmadım.

0

ödevlerimi ve ezberleirimi yetiştrimek için 2 gün uykusuz geçmişti.