1

üniversite zamanında sınavlar haftasında bir sefer 48 saat uyumadım ve o halde sınava girdim.

2

yaklaşık 22 saat gibi uykusuz kalmışlığım var sanırım. vizelere çalışırken o kadar saat uyumamıştım. sabah kalkıp sınava gidip ertesi sabah 7'ye kadar uyumamıştım. kafam allak bullaktı. ve bazı bildiğim soruları da yanlış yapmıştım. yani siz siz olun sınava çalışacağım diye o kadar saat uykusuz kalmayın. doğrusunu bildiğiniz soruları da yanlış yapabilme ihtimaliniz çok yüksek.

0

46 saat uykusuz kalmıştım sanırım yolda uyurum diye uyumayıp yolda uyuyamamıştım üstüne yanlış otobüse binip fazla yol gitmiştim ah o günü silmek istiyorum

0

ben bu konuda çok konuşamayacağım çünkü uykunun diğer çoğu şeyden değerli olduğunu düşünüyorum bu yüzden maksimum uyumamış olduğum süre 20 saattir diye tahmin ediyorum.

0

10 sene önce abartısız 4 gun uykusuz gecengeceler arkasından aylarca uykusuz kaldıgım gunlerım oldu insanın bırını kaybetmesı haber alamaması gıbı bırseyı allah kımsenın başina vermesın

0

en uzun hastanede kardeşimin başında beklerken, orada 3 gün boyunca hiç uyumadım ve o kadar kötü ki uykusuz kalmak,insanın bütün direncini düşürüyor.

0

sevdigim kızdan ayrılınca bir depresyona girmiştim, yaklaşık 18 saat uykusuz kalmıştım.insan sersemliyor,dokunsalar yere düşecek haldeydim.

1

anlatayım hemen ben yaklaşık 3 ay önce tavuk fabrikasında çalışıyordum depocu olarak sabah 7 de işe gittim yani 7 de iş yerinde iş başı yapmıştım akşam çıkarken patron dedi gece ürün gelecek fabrikaya sen teslim al ürünü bizim gece bekçisinin akrabası vefat etmişti taziyedeydi diye o sebeple ben kaldım vede yanımda muhasebecimiz ve 2 iş arkadaşım kaldı gece saat 2 de ürün gelecekti tırın tekeri patlamış sabah saat 8 e kadar uyanık kaldık haber de vermedi tır şöförü bizde ha geldi ha gelecek diye uyumadan bekledik yani 24 saat sadece işyerinde kaldım sabah ise saat 10 civarı eve gittim

0

eski iş yerimde vardiyalardan dolayı 30 saat uyumadan çalışmıştım. hem çok borcum vardı, hem de mesai ücreti fazlasıyla iyiydi. fakat uykusuzu kalmanın sonucunda bayılmıştım. siz siz olun arkadaşlar, konu ne olursa olsun uykusuz kalmayın. uykunuzu tam alın. sonucunda bayılabilirsiniz. :)

0

37 saat kaldım mecburdum ama 20 saat yattım acısını çıkardım.

0

16-17 saatten fazla kalamam. bünyem kaldırmaz.

0

sınavlar yüzünden 2 gün uyanık kalmıştım. sonrasında da 15 saat kada uyumuştum. insanın kendini toparlaması ve uyku düzenini yeniden oturtması en az 1 hafta alıyor.

0

benim en uzun süre 1.5 gündü başım dolanıyordu gerçekten zor uykusuzluk

0

bir şeye gerçekten çok üzüldüğümde uyuyamam. geçen sene çok üzüldüğüm bir zaman günlerce uyuyamamıştım bu da tabi bütün dengemi alt üst etmişti.

2

en uzun annemin öldüğünü öğrendiğimde uykusuz kalmıştım. cenazesi kuşadası'ndan yola çıkmıştı.. adapazarı'na gelene kadar evde beklemiştim.. ilk gün de gelen giden.. derken 2 gün uykusuzluk sürecim oldu..

0

o kadar çok uykusuz kaldım ki sanırım en uzunu 2 gündü 3. gün uyumuştum ama oda 4 saat falan uyudum ne yaptıysam uyuyamadım uykusuzluktan kör oldum ama uyuyamadım kafamdaki düşünceler uyumama asla izin vermiyordu o kadar kötü bir duygu ki ağlamaktan üzülmekten düşünmekten ve uykusuzluktan hasta düşmüştüm

0

uykusuzluk en berbat bir şey. o zaman hatırlarım memleketten istanbula firma arabasıyla gidecektim. yolculuk bi 20 saate yakın sürüyor. yolculuğa çıkmadan 10 saat önce uykusuzum ve arabaya bindim en nefret ettiğim şey arabada uyumak o da uyumak denilirse tabiki. çünkü en fazla 20 dakika sonra uyanırım. arabada ya 1 saat uyumuşum ya da uyumamışım. yani bu hesaba göre ortalama olarak 30 saat uyumadım.

0

40 saat kadar kalmıştım. zaman kavramınızı yitiriyorsunuz sanki. sabah yatıp akşam kalkar olmuştum.

0

en fazla 27 saat uykusuz kaldım. uykuya aşırı düşkün biri olarak bu süre benim için epeyce uzundur.

0

en çok uykusuz kaldığım güüün... sanırım 24 saat kadar uykusuz kalamam. ama günde 1.30 saat uyuduğum olmuştu