0

vallahi ben kendi açımdan konuşacak olursam eğer; uykusuzluğa en fazla 24 saat dayanabilirim ondan sonra hemen gözlerim gider ve uyumaya başlarım. en fazla 24 saat diyorum bu arada yani benim uykum çok çabuk gelir gerçekten de.allah kimseyi uykusuzlukla sınamasın. bence uykusuzluğun çıkardığı çok hastalık vardır çünkü uyuyarak vücudumuz dinlenir eğer uyumazsam uykusuzluk vücudumuzda birçok yorgunluğa ve hastalığa sebep olabilir.

0

insan bir haftadan fazla uykusuz kalabilir ancak uykusuz kalma süresi ilerledikçe insan aklını dahi yitirebilir.
uykusuzluğun zararları oldukça fazladır sonra delirmeye dahi varabilir

0

bence insanlar genelde uykusuzluğa dayanabilirler. uyku alışkanlıktır ihtiyaç değil. normalde insanların 8 saat uyuması gerektiğini söylerler. gün içerisinde. ancak bir söz vardır sadece aptallar günde 8 saat uyur diye. bence insan bir saatlik uykuyla bile gayet güzel uyku alabilir. önemli olan uykunun saati değil kalitesidir. yani isterseniz 8 saat uyuyun uyanıp tekrar uyuduktan sonra yine daha önceki uyuduğunu söyle kadar uyumanız gerekir çünkü uykunuzu alamazsınız. bu yüzden bence 1 saatlik uykuyla bile insan vücudu gayet sizin de olabilir. bilirsiniz ki japonlar günde 2-3 saat uyurlar ve onların başarıları da hiç hafife alınmayacak kadar büyük çapta başarılardır.

0

bir insan en en az günde 1 saat uyuyarak 3-4 gün böyle uykusuz kalabilir .ama uykusuz kalmanın pek çok zararı vardır.ben bir deney okumuştum deneyde birkaç tane insan toplamışlardı ve onlara sürekli ilaç vererek uykusuz bırakıyorlardı insanların uyuduğu zaman hemen uyandırıyorlar ve ilaç vererek onların uyanmalarını sağlıyorlardı. insanları hiç uyutmuyorlardi ve bir gün insanlar giderek delirmeye başlamışlardı .hatta o kadar kötü bir hale gelmişlerdi ki birbirlerinin etlerini kesiyorlar birbirlerine zarar veriyorlar ve birbirlerini yemeye başlıyorlardı yani uykusuz kalan bir insan beyni dinlenemediği için delirebilir ayrıca uykusuz insanlarda dinlenmedigi için vücudu pek çok yorgun olabilir.