1

tavus kuşunun kuyruğundaki renkler şaheserdir.

0

tavuz kuşunun yerini hiçbir kuş tutamaz kuyrugunu açtığında başka bir dünyaya geçiyor insan sanki onu deve kusuyla kıyaslamak olmaz yavuz kuşu gökkuşağı gibidir insanın içinde yeni bir seyler baslatir

0

her ikiside bir kuş türüdür ve her ikisinin de kendine has güzellikleri vardır. güzellik göreceli bi kavram olmakla beraber kişiye göre bu değişebilir. ama genel olarak konuşacak olursam tavus kuşu tüylerinin renkli oluşu ve gösterişli olması nedeni ile daha güzel gelmektedir. görselliğe göre tavus kuşu devekuşu na göre daha güzel olabilmektedir. yine de dediğim gibi güzellik göreceli bi kavramdır

0

her ikisinin de ayrı bir güzelliği vardır ve kişiden kişiden göre değişiklik gösterir

1

tavus kuşu kuyruğunu açtığında görsel bir ziyafet veriyor gerçekten, güzellik göreceli bir kavram tabi ama devekuşuyla bu konuda mukayese götürmez pek.

0

kardeşim bu sorular yerine daha bilgi verici veya yorum soruları sorsak daha iyi olmaz mı. bu soruya ne kadar cevsp verebilecez ki. iyi kazançlar.

0

ben mu diye bir hayvan duymadım gerçektende mu nasıl bir hayvan bilmem bile onun için devekusu diyeyim ben ama mu hayvan varsa ben nasıl bilmiyorum anlams değilim.