0

eğer kuş hala canlıysa elbette canlıyı kurtarmak için elimden geleni yapardım. doğanın kanunu deyip geçmek vicdansızlık gibi geliyor.

0

rabbim affetsin ama her halde buna dayanamazdım ve kediye saldırırdım orda kuşu kurtarmaya çalışırdım çünkü bunu heşeki yanımda oluyorsa asla kaldıramazdım zaten kuş orda çırpınırken sesini duymak yeterince bana acı verirdi bu yüzden doğanın kanununa karşı gelmiş olurdum çünkü insan yüreği işte bazen bunu kaldıramıyoruz.

0

başlarım doğanın kanununa deyip kediyi de ben yerdim dermişim kuşu ne yapar ne eder kurtarırım bi zahmet doğanın kanunlarıda arkam dönükken işlesin

0

ben o kuşu kurtarmaya çalışırdım ne olursa olsun dayanamm kuşun ölümüne çırpınmasına.

0

tabiki de kurtarmaya çalışırdim kedinin o kuşu yemesine asla izin vermezdim kedileri hiç sevmemişimdir şu hayatta .

0

benimde kedim vardı defalarca kuş yakalayıp yediğini gördüm hiç kuşu kurtarmayı düşünmedim doğanın kanunu doğaya müdahele etmemek lazım

0

kuşu kurtarmayı ne kadar isteseniz de bu mümkün olabilecek bir şey değildir.

0

ben kurtarmaya çalışırım. doğanın kanunu ben görmediğim anda işlesin ben bir canın karşımda yok oluşunu izleyemem bu kuşta olsa böcekte olsa fare de olsa aynı. kedi yemesin diye böceği de kurtarırım. dayanamam ben yapacak bir şey yok.

0

tabii ki kurtarmaya çalışırdım çünkü can her zaman önemlidir

0

doğanın kanunu bu büyük balık küçük balığı yer örneğinide verebiliriz buna . sonuçta bu olaylar sayesinde besin zinciri oluşuyor.

0

doğanın kanunu derim. çünkü doğa kuşu kedinin yemi olarak kediye vermiş ve kedinin karnını doyurmasını sağlaması için kuşu kediye göndermiştir.

0

ay ben dayanamam ki kesinlikle kuşu kurtarmak için ne gerekiyorsa yaparım ama eğer kedi o kuşu kaptıysa kurtarmak pek mümkün olmuyor evet doğru doğanın kanunu ama ben yapamazdım herhalde yapamıyorum hala görünce bile içim açıyor ve kurtardın pek söylenemez çok zaman kedi kuşu alıp kaçıyor hayat gerçekten çok acımasız

0

tabii ki de kuşu kurtarmaya denerdim. doğanın kanunu olabilir ama göz göre göre de kuşun ölmesine izin veremem. vicdanım rahat etmez.

1

tabiki kurtarmaya çalışırım göz göre göre doğanın kanunu diyerek bir canlının gözlerimin önünde öldürülmesine göz yumamam içim el vermez.

1

@gonulmerve arafta kaldım şuan :d bilemedim vallahi... kuşu kurtarmaya çalışsam da kediyi yakalayamam ki. fırlamalar bir koşuyorlar yakalayabilene aşk olsun :)