0

aşkın gözü kör olabilir ama
inan bana karnı açtır
iyi sindirilmemiş bir aşk
üçüncü tekillere muhtaçtır.

0

aşkın gözü kördür. sevdigin kişi ne yaparsa yapsın, ona olan aşkından dolayı sen bunu görmezsin. tedavisi vardır elbette. ayrılırsın ve sevgin biterse gözlerin acılır. yapılan hataları görür ve anlarsın.

0

mecaz anlam oldugu icin tedavisi mumkun degildir basta :)
ask in gozunun neden kor olduguna gelince bence bu; kalbimizin aklimizdan onde gitmesinden dolayi kaynaklaniyor olmasi.. :)

0

aşkın gözü kör anca lafta öyle ya insan aşık olduğu bir insanı unutabilir ölene kadar unutamaz ama insanlar belirli bir zaman geçince unutuyor ne aşkı ya aşk var diyen yalan söylüyor sadece o alışkanlık leyla mecnun ,kerem ,aslı ,ferhat ile şirin zamanında kalmış aşk onlarla beraber de ölmüş ne aşkı bizim bazı kızlarımız saf her seviyorum diyene kanıtlar ağızdan iki kelime çok kolay birşey aa bak bende derim seviyorum diye ağzımdan çıkıyor ama içinden kalpten kimse sevemez sevmesi için ona birşey olduğunda ölmesi lazım anladın mı aşk yok o bir alışkanlık ama millet anlamıyor inananlar bana sgore alışkanlık seven sevdiginin uğruna bile olur gözü ondan başkasını görmez ve gözlerini birine kaya'nın kalbinde kayar aşk yok benim için