0

olsun be arkadaşım fakirliğin gözü kör olsun . aslında fakirlikte bir sanat diycem yersiz olucak belki ama bize öğrettiği o kadar çok şey var ki tabiki anlayana . fakirlik insana şükretmeyi sabretmeyi tevekkül etmeyi öğretiyor . aslında biz şuan maddiyat anlamında zengin olsak bile nereden biliyoruz belikide asıl fakir olan ruhumuzdur .

0

parasızlık kötü gerçekten de herşey parayla

0

fakirlik en kotu bur seydir allah herkese yardim eder insallah ama zenginker paralari oldugunda bili akrabalarini bile taniyamaz cunku bir dilenci yanina gecse para verenez cunku ama fakir yine dilencinin halinden anlarlar cunku zenginlikte iyi bisey deildir cunku.

0

evet fakirlik çok kötü birşey paranın olmaması çok kötü bir durumdur çünkü insanların paraya ihtiyacı var herşeye para veriyoruz. parasızlık çok kötü bir durumdur allah kimseye yaşanmasın ben yaşamıştım gerçekten çok kötü.

0

şükür etmek gerekir her zaman tanıdıgım zengin insanlarda ailesine varlık içinde yokluk cektiriyor her zaman halimize şükretmeliyiz

0

bence de olsun fakirlik zor bu devirde herkes fakir en zenginler bile fakir eflasyon türkiye'yi vurdu bizi dünden vurdu zaten tümden fakir kaldık ahh ahh fakirliğin gözü kör olsun gerçekten de .

0

haha fakirliğin gözü kör olsun tabi şükürde birakmamak lazim

1

şükür etmek gerekiyor en azından sağlığın iyi. :)

1

fakirlik öyle kötü bir durum ki allah kimseyi düşünmesin o duruma, hele insanın insana el açması kadar berbat, can sıkıcı, onur kırıcı, boyun büken bir durum daha yoktur. koca yiğit adam olsan bile o duruma düştüğünde sahipsiz gibi bir duruma bürünüyor insan benim için öyle oluyor öyle hissettiriyor bu durumda olmak bana. inanın muhtaç olmak el açmak yerine ölmeyi seçerim ölsem dahi el açmak istemem inşallahta bu saatten sonra el açmam fakirlik yoksulluk yaşamam . kör olsun abi yokluğun, yoksulluğun, fakirliğin gözü kör olsun.

-1

kesinlikle fakirliğin gözü kör olsun öyle çok fazla zengin olmak da istemem ama kesinlikle kendi hayatını idame ettirecek kadar bir kazanca sahip olmak isterdim.

1

olsun diyesim de var ama demek ki böyle olması gerekiyormuş allaha şükür gene fakirde sayılmam ama zenginde değilim. ben zaten zengin olmak istemiyorum ayı cikartsam borçları ödeyerek yetecek bana fazlasında gözüm yok.

1

olmasın olmasın insan nereden geldiğini bilmeli. şımarık ve zengin olacağıma, fakir ama gururlu biri olmayı yeğlerim :))