0

evet ben seyretmiştim beğenmiştim güzel bir diziydi lost. bir zamanlar çok izleniyordu. konusu ise, ıssız bir adaya düşen insanların hayatta kalma mücadelesini anlatıyordu. biraz fantastik bir filmdi. ada biraz farklı bir ada ve bu adaya düşen insanların geri dönme şansı çok zor. ve burada yaşamaya alışmaları olsun hayat mücadeleleri olsun bu konuyu esas alan bir diziydi. güzel bir diziydi lost. hala ara sıra izlediğim olur.

0

hiç nasip olmadı izlemek. bir ara izleyeceğim ama izlenecekler listemde yer alıyor.

0

evet hatırlıyorum. ilk adını duyduğum zaman lise ikiye gidiyordum. sanırım bir iki sene filan olmuştu başlayalı. lise iki dediğim 2008 yılı yani... konusu bir uçak akzasında adaya düşüyorlar ve o adadan kurtulmaya çalışırlarken verdikleri yaşam mücadelesini anlatıyordu dizi. güzeldi iki sezonunu izleyebildim tekrar başlayacağım izlemeye

0

bu dizi super basladi ama bi acayip devap etyi sinra bozdular konusunu. ucakda millet tatle gidiyordu ucak issiz adaya düştü..basta birkac kisi kurutuldu. sonra her hafta adadan birileri cikmaya basladi. önce bunlar öldü aslinda yasamiyorlar falan diye düşündük iste bilmiyorlar öldüklerini falan diye sonra arafta mi kaldilar dedik sonra da dizi zaten iyice sarpa sardi nasil bitti bilmiyorum.

0

bir uçak kazası sonucunda bir adada hayatta kalma mücadelesi veren insanları işleyen bir dizi filmdi.

0

ben seyrettim gerçekten çok güzel bir diziydi. bir uçak kazası sonucu ıssız bir o kadar da ilginçliklerle dolu adaya düşen insanların başlarından geçen serüvenler anlatılıyordu.

1

hiç seyretmedim ama uçakla ıssız bir adaya düşen bir grup insanın yaşadıklarından bahsediyordu galiba. umarım doğru hatırlıyorumdur.