0

genel olarak tenis maçlarını aslında izleyen biriyim. özellikle özel turnuvalarda ve başta wimbledon tenis turnuvası olduğu zaman daha da heyecanlı geçiyor. özellikle kaliteli oyuncuların maçları daha iyi geçtiğini görüyoruz. benim en çok sevdiğim oyuncular arasında yer alan ve büyük başarılara imza atan oyunculardan biri de rafael nadaldır. deneme ispanyol tenisçi gerçekten büyük başarılara imza atmış bir sporcudur. yaz aylarına yakın düzenlenen bu turnuva dünyada büyük ilgi gördüğünü görüyoruz. özellikle kadınlarda en iyi tenisçi ve olarak gördüğüm kişi serena williams'dır. amerikalı tenisçi gerçekten çok başarılı bir performans var. kariyeri boyunca aslında çok kupa kazanmış bir oyuncudur.

0

evet daha önce defalarca kez izledim ama tabi televizyondan izledim özellikle şarapova ve serena ,venüs williams kardeşin maçlarını çok izledim heralde türkiyede bu üçlüyü tanımayan yoktur

0

hülya avşar varya tenis kortlarında fazlasıyla izleyip gördük. :)fena sayılmaz oyunculuguda.

0

evet daha önce televizyonda final maçında federer ve nadal maçını seyretmiştim. ikisi de bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 2 erkek tenisçi'siidir.izlediğim maçta federal nadal'ı yenerek dünya şampiyonu olmuştur.