0

insalik diyelim nerede para gorurse oraya kosuyor

0

bu insanların doğasında var, yakın olduğun takımı sen desteklersin diğer takımlar hakkında konuşulmasını istemezsin. iyi dost olduğun kişilerin sohbetlerine katılırsın ve yakınında tutmaya başlarsın. bir iş yerin olsa dışarda ki insanı mı işe alırsın yoksa yakın çevreni mi işe alırsın o bakışla bak. onlar ne kadar yancı haber yaparsa sen düşüp yorumlama özelliğin olacak.

0

bu ulke de artik hersey rant uzerine kuruldu.medya patronlari guc kimde ise onun yaninda olup isini yurutmenin hatta cebine ek biseyler katabilmenin pesinde.

0

güçlü olan taraf her zaman haklıdır. kendi ekmekleri için bunu yapması gerekir.

0

çünkü tek adam var ülkemizde yanlı olmazlar ise ayakta duramazlar ve görüşlerininde meilli olduğu için o tarafı tercih ettiklerini düşünüyorum ve tabii ki en büyük sebep para.

1

hepsinin kendine göre bir halleri vardır ve her bir partinin kendine göre kanalları var mesela ak parti a haber destekliyor fox tv chp yi destekliyor bu tür insanlar da yandaş kanallarda oluyor

0

kendi fikirlerini haberlere yansıtmaktadır. başka partilerden ya da bağımsız kişilerden pek haz etmedikleri için hep kendi tarafını övüyorlar. sorunda bu işte