0

aslında bu durum karşılıklı olmalıdır . gerektiğinde ben alttan almalıyım gerektiği zaman da karşı taraf alttan almalı ki birbirimizi idare edebilelim. bu işler tek taraflı yürümüyor inanın çünkü hep siz alttan aldığınız zaman veya karşı taraf alttan aldığı zaman bir süre sonra yıpranan siz ya da karşı taraf oluyor bu ilişkiyi yoruyor. bu yüzden bu tür duyguların karşılıklı olması gerekiyor. gerektiğinde siz gerektiğinde de eşiniz alttan almalı. yani anlayışlı olmak lazım sorunlara çözüm getirmek yoksa tıkanır kalırsınız olduğunuz yerde bu yüzden ortak noktalar bulmak ve üretmek gerekir devam ettirebilmek için. çünkü siz hep kendinizden verirseniz ya da karşı taraf hep kendinden verirse alttan alarak bu bş fayda sağlamaz ya ezen olursunuz ya da ezilen taraf olursunuz. bu yüzden ortak nokta bulmak karşılıklı olarak birbirine karşı saygı duymak tahammül etmek gerekir

0

bence surekli tek bir kisi alttan almamali o zaman sorunlar cikar gun gelir alttan alan taraf dolar dolar patlar o zaman da kiyamet kopar ki neden hep bir taraf alttan alsin ki karsi tarafin duygulari var,sinirlenebiliyor,uzulebiliyor da alttan alan kisinin duygulari yok mu niye hep alttan alsin.tek tarafli olmaz bu durum.gerektiginde alttan almasini karsilikli bilmek gerekir.ben iliskimde yeri gelir alttan alirim yeri gelir almam kiyameti kopartirim hatta o zaman da o alttan alir.denge onemli denge olmayan yerde problem cikacaktir mutlaka.

0

gerektiginde her iki tarafda anlayisli olabiliyor

0

ilişkilerde ben genellikle çok sabırlıyımdır. o yüzden genelde alttan alablirim.

1

ben haksız da olsam haklı da olsam hep ben alttan alıyorum. çünkü kavga gürültü çekemiyorum hoşlanmıyorum. konu kapansın ne oluyorsa olsun.

0

genelde sakin bir kişi olduğum için çoğunluk ben alttan alırım ama karşımdaki kişiye görede değişir tabiki.

0

o sinirlenince ben alttan alırım ama ben sinirlenince o alttan almaz onun için hep ben sinir krizi geçirirken :)