0

futbol disiplin kurulu'nun galatasaray ve fenerbahçe'ye verdiği cezalara ben doğru buluyorum ama bu cezalardan en çok zarar görecek olan takım galatasaray'dır galatasaray'ın zaten bir sürü eksik ve sakat oyuncuları vardı bunların yanına yenileri eklendi rodriguez mariano çok iyi oyuncular da bunların olmaması galatasaray'ı bayağı bir düşüşe sürükler

0

fenerbahçe niye ceza almıyor doğru düzgün? çünkü tepedeki hakem kurulunun hepsi fenerbahçeli. jailson kalkıyor belhanda'ya tokat atıyor, maç boyunca hasan şaş'ı tahrik ediyorlar, sonra neymiş efendim galatasaray taraftarı haksız... yok öyle!

0

ben bir galatasaray taraftarı olarak doğru buluyorum. çünkü maçta 2-0 öndesin, öndeyim diye kendini salan futbolcu topluluğu görünce fenerbahçe futbolcuları hemen galatasaraylı futbolculsrın üzerine oynamaya başladı ve penaltı kazandı, o penaltıyıda gole çevirince fenerbahçe takımı biraz kendine gelip iyice yüklenmeye başladı derken fenerbahçeli futbolcunun güzel golüyle 2-2 ye getirdiler. galatasaraylı futbolcular daha 1. golun etkisinden çıkamazken 2. golüde yiyince iyice sinirlendiler. o kavga olayını belhanda denen futbolcu demeye bin şahit isteyen kişi yüzünden çıktı, fenerbahçeli futbolcuya niye sarıyon adamlar sizin gibi yatmadı oynadılar bir puanı aldı. belhanda soldadoya sarınca bir curcuna oldu yumruklar havada gezindi. kavgayı başlatan oyuncuya bir ceza vermezken sonradan kavgaya karışan kişilere cezayı bastı pfdk. bu kavga yüzünden sinirlenen imparator fatih terimde iyi yönetmediğine dair hakeme hakaret edince oda ceza yedi. bence bu cezaların faturalarını belhanda denen futbolcu demeye bin şahit isteyen kişiye kesmeliler.

0

galatasaray gibi büyük bir kulübe ceza veriliyorsa ilk önce kulüp kendi özeleştirisini yapmalı ve olanlardan kendine ders çıkarmalıdır. cezalar da oyunun bir parçasıdır.

0

ülke de hangi şeyi düzgün uygulayıp yapıyoruz ki bunu yapalım.

0

az bile buluyorum 2 0 öndesin beraberlikle maçtan ayrılıyorsun maç sonu çirkeflik sonrada hakeme laflar az bile verildi