0

ben bir fenerbahçeli olarak var sisteminin en çok yaramayan takım olarak galatasaray takımını söyleyebilirim. var sistemi sayesinde galatasaray artık puan kazanamıyor diyebilirim.çünkü her maçta 1 penaltı yapıyor veya ofsayttan gol yiyor. ancak bu yaptıkların bana göre herhangi bir penaltı veya ofsayt golleri sayılmamalı ancak var sistemine gidip golleri izleyen hakemler genel olarak galatasaray aleyyine golleri veriyor,ve galatasaray'ın maçta puan kaybetmesini sağlıyor, bana göre türkiye federasyonu bu sene galatasaray'ı adeta duruyor diyebilirim. çünkü galatasaray'ın ceza vermeden artık duramıyorlar bazı cezaları haklı buluyorum. ancak bazı cezalar bana göre çok fazla ve haksız buluyorum.

0

evet düşünüyorum, çünkü dünkü izlediğim galatasaray maçında hakem resmen bile bile penaltı olmayan beşiktaş maçındaki penaltı olmayan o golü penaltı vererek gol atmasına sebep olmuştur izlediğim hemen hemen en şiddetli bir maç to maç belliydi yani kimin kazanacağını da kimin güzel oynadığı da belliydi ama gelgelelim hakemin yaptığı anlamsız hani olmayan bir penaltıyı vermesiyle dün resmen galatasaray'ı kullandı ve beşiktaş'ı 1-0 mağlup öne geçirdi yani bu şirket değildir de nedir gani açıp izleyebilirsiniz galatasaraylı ve hatta beşiktaşlı veyahut da fenerbahçeli ve hatta başka bir takımda olmanıza gerek yok bunu resmen ortada yakın izleme ile hayatta geri takip izlediğiniz zaman zaten açık açık videolarda görüntüleri orada da ortada hiçbir türlü ne penaltı net penaltı ile alakalı bir durum yoktur kesinlikle yoktur...

0

evet çünkü takımın yediği gollere bakıyorum tam 7 tanesi penaltıdan yiyilmiştir. bir fenerbahçeli olarak galatasaray'ın ben tffden daha çok çekeceği var gibi düşünüyorum.