0

şenol güneş başarılı bir teknik direktörlük kariyerine sahip, milli takım trabzonspor ve beşiktaş derken başarı halkası oluşturdu.

0

ben sana güneş hiçbir zaman başarılı bulmadım özellikle 2002 dünya kupası'nda türkiye'nin dünya üçüncüsü olduğu dönemde çok başarılı olan insanlar oldu ama şenol güneş her zaman hazır apo'nun bir teknik direktörü oldu dünya kupası'nda da milli takımın başında olduğu dönemde galatasaray takımının uefa kupasını aldığı dönemde o dönem milli takımın tamamı neredeyse galatasaraylı oyunculardan oluşuyordu bu da demektir ki şenol güneş gibi adama gerek yoktu ya da onun yerine kim olsaydı aynı şey olacaktı çünkü hazır ve başarılı bir takım zaten elinin altında idi beşiktaş'a geldiğinde de aynı şey söz konusuydu takım genç ve dinamik bir takımda içinde yıldızlar da vardı bu da bir başarı grafiği çizdi ama yine de şenol güneş'in bir payı yoktu bence

0

başarılı bir teknik direktör bugüne kadar görev aldığı her klüpde gayet güzel başarılar elde etti.

0

şenol güneş türk teknik direktör,kalleci mevkiinde forma giymiş eski milli futbolcudur.1015 yılından beri beşiktaş'ın teknik direktörüdür.futbolculuğa akçaabat sebatspor'da başladıktan sonra yaklaşık on beş yıl trabzonspor'da kalecilik boyle bir kariyerde birisi olan şenol güneş'i ben başarılı buluyorum.

1

ben futboldan anlamam..belki başarılıdır belki değildir..buna fikret orman karar verecek. ben başarısız desem şimdi onu alıp başka bir teknik direktör mü getirecekler..hayır.. o halde.. bana ne.. çarşı her şeye karşı düşünsün.. onlar mutlu sanırım.. twitterda bu konuda twitleri olmadığına göre.. demek başarılı..