0

tabiki çok başarılı bir karakter bence. ve aras bulut iynemli de rolünü gerçekten çok iyi yapıyor. çukur dizisinde favorim yamaç karakteridir.

0

yamaç yani aras bulut oynadığı rollerin hakkını tamamen veriyor bunu içerde dizisinde gösterdi şu an içinde çukurun başrol oyuncusu olmakta bence çok başarılı bir performans sergilemektedir ben oynadığı rolü çok beğeniyorum birde heyecanı meycanı yok çalınca yamaçın oynamasına hastayım adam şarkıyı resmen yaşıyor böyle oyuncularımızı kaybetmemek lazım daha cok proje verilmesi lazım çukur dizisi bitince bence oda netflix dizilerine katılabilir çağatay gibi çünkü gercekten oynadığı rolun hakkini sonuna kadar veriyor ailenin en ufağı ve en akıllısı bence koçavalilar çukuru yamaç sayesinde geri alacak bu bölümde bir kipirdama oluyor zaten bakalım izledikçe görecez kısacası aras bulut iynemli çok başarılı bir aktördür böyle devam etmesini isterim.

0

bence filme heyecan katan o zaten. akıllı düşüncesi ile aksiyon katıyor yamaç filme.

0

yamaç koçovalı çok güzel bir oyuncu evet , çok yakışıklı tüm dizilerini çok seviyorum. kendisini de çok beğeniyorum. yani nasıl desem başarılı bir oyuncu yani ya bence bu dizide de çok güzel oynuyo rsadece bu , dizide değil adam her dizide güzel oynayan rolünü gerçekten çok güzel yapıyor. ona başarılar diliyorum buradan allah gönlüne göre versin yakışıklı bir çocuk yani.

0

çukurun başrol oyuncusu aras bulut iynemli. yani dizideki adı yamaç koçovalı.ilk iki bölümü izleme fırsatı bulmuştum. öncelikle şuna değinmek istiyorum. çukur adlı dizi. çukur başlarda iyi bir diziye benziyordu. ancak sonrakqrda iyice saçma bir dizi olduğunu gösterdi. çukurun konusu bir ailenin bir mahalleye sahip olması ve o mahalle içerisinde istediği gibi suçlar işlemesi.bu dizi yüzünden çocuklar olumsuz etkilendi.hırsızlık uyuşturucu satışı fuhuş gibi kötü suçlar işleyip saçma sapan bir şekilde çukurun kendi evlerini oldukların söylüyor. bir diziden bu kadar etkilenmek çok yanlış. suça sevk ediyor insanları. bu tür diziler çok yanlıştır. dizinin kadrosuna geldiğimiz zaman gerçekten güçlü bir kadrosu vardır. ancak bu konu etrafında görünce üzülüyorum. idris koçovalıyı canlandıran gibi bir oyuncunun böyle bir dizide oynaması üzücü. aras bulut iynemli iyi bir oyuncudur. tek tip oyuncudur aslında. deli rolünü çok iyi oynar. gerçi komedi alanında da başarılı olabilir. ama bana göre çok itici bir oyuncudur. diziye tekrar dönecek olursak gerçekten bu tür konular dikkatle işlenmelidir. çocuklarımız bizim her şeyimizdir. onlara iyi örnek olmamanız gerekirken bu tür şeylerden kaçınılması gerekir.

0

buluyorum bulmaz mıyım hiç? aras bulut iynemli canlandırmaktadır. adam resmen yaşayarak oynuyor sanki. yamaç kocovali karakterini her zaman başarılı bulmuşum dur. arada beğenmediğim eleştirdiğim anları elbette ki oldu. ama zaten normal hayatta bile mükemmel değiliz. dizi karakterinin de hataları olacak tabim sena adına verdiği kararlarda çok kızmıştım kendisine. çok yanlış bulduğum rolleri olmuştu.