0

türkiye'de yayın hayatı yapmış olan en iyi dizi leyla ile mecnun'du.tekrar başlasa çok mutlu olurum ya.

0

beverly hill's sahil güvenlik dizisi ilk bölümlerini izlemiştim küçükken izlediğim nadir dizilerden biridir.

1

evet var, vicdan adlı dizi.. timuçin esen'in oynadığı, reyting dediler kaldırdılar.. millette zevk yok ki gidip kurtlu çakallı kötü dizilere baka baka iyileri seçmeyi unuttu..

0

kurtlar vadisinin 2003 2005 arasındaki bölümleri sürekli tekrar başlasın isterim . türkiye gerçeklerini bu kadar güzel anlatan bir senaryo , halkın gönlünde bu kadar yer etmiş oyunculuk , türkiye'de dönmekte olan kirli işler , vatan millet sevgisi bu kadar iyi anlatılamazdı . kurtlar vadisi bu ülke için çok fazla bir diziydi son yıllarda bocalamasına senaryonun beş para etmeyecek bir biçime ulaşmasına rağmen kurtlar vadisi 2003 2005 arasında gerçekten çok harika işler başardı ali buhari mete hocamızın da yazdığı çok güzel senaryolar sayesinde türkiye'de hollywood çapında çekilmiş bir diziye ve gerçekten gişeleri kasıp kavuran filmlere (sonuncu çekilen film itilaflı olmak kaydıyla ) harika düzeyde denilebilecek işlere imza attı. gerçekten takdir ve tebrik edilebilecek bir durum bu .

0

, bilmiyorum hatırlar mısınız bir aşk hayali vardı pardon aşk bir hayal vardı bu çok güzel işte yeniden başlasın

0

şevkat tepe çok iyi bi diziydi bol aksiyonlu keşke tekrar başlasa

0

behzat ç. ezel, kurtlar vadisi ama 1-97. bölümler yani 2003-2005 yılları arasındaki. bu saymış olduğum 3 dizi türk dizi tarihinin bana göre en iyi ilk 3 dizidir.

0

eveeet küçükken izlediğim ve başından kalkmak istemedim beyaz gelincik diye bir dizi vardı final olduğunda çok üzülmüştüm keşke yeniden başlasa ve tekrar izlemeye başlasam gerçekten çok güzel bir diziydi keşke yeniden başlasa şimdiki hiçbir diziyi beğenmiyorum.

0

behzat ç ankara polisiyesi efsane dizi tekrar başlasa çok iyi olur.