0

her pahalı marka kaliteli olacak diye bir şey yok markaların hepsi kaliteli değil zaten bir çoğu zaten ismini satıyor ismi pahalı mesela bir takım elbise kiğılı olsun ve bu takım elbiseye kullanılan malzeme en pahalı 1000 lira olsun bir takım elbise 10 bin lira da var 100 bin lirayada var bu çok büyük fark markalar her zaman isimlerini öne çıkardıkları için çokta kaliteli değiller kimisi kaliteli olabiliyor her seferinde markalar reklamlar sayesinde ön planda oldukları için insanlarda bilinç altı oluşuyor ve hicbir zaman bozulmaz yırtılmaz dökülmez çok sağlam algısı oluşturuyor halbuki reklam orda markayı öne çıkarıyor ürünü değil bir ürüne kullanılan malzeme her zaman bellidir bunun çok çok üstünde rakamlar döndüğü için aşırı kar marji ekleniyor işte buradaki durum marka ismini satmış olup sattığı ürünü çok kaliteliymis gibi gösteriyor

0

açıkcası hepsi aynı kaliteye sahip değil. ben de bir markanın takımı var eşofman olarak. gerçekten tuhaf bir kumaş , sökülüyor birşeyler oluyor. bilmesem kendim marka değil , düşünürüm ucuzluktan alınmış diye. yahut da marka trençkot almıştım önceden rengi soldu o kadar iğrenç oldu ki , marka sadece etiket meselesi , kalite işi öncede kaldı artık kimse kaliteli mal üretmiyor.

0

her pahalı marka kaliteli olacak diye birşey yok. bazen daha ucuzunu alıyorum ama pahalı olan markadan daha kaliteli oluyor. bir arkadasim marka olsrak biyrrden parayi bayilmis pantolon almis boya veriyo surekli pantolon. kac kere yikandi yine boya veriyo diyo mesela.

0

her pahalı marka kaliteli olacak diye bir durum söz konusu değildir çoğu nispeten diğerlerine göre daha ucuz satılan markalar da çok kaliteli ürünler üretebilme potansiyeline sahip ben ne ucuz ne pahalı şekilde tercih etmeyi daha makul buluyorum bazı mağazaların özel olarak yaptığı indirim günlerini şiddetle tavsiye ediyor ve takip ediyorum . bir de fiyat performans ürünlerine yönelmekte fayda olduğunu düşünüyorum mesela kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünü almaya özen gösteriyorum böylece hem ekonomik açıdan rahat ediyor hem fazla israfa yönelmeden olabildiği kadar tutumlu davranıyorum sizelere de tavsiyem bu yönde paranızı sırf marka diye hindistan'da çin'de bir dolara maal edilip beş yüz türk lirasına satılan şeylere harcamayın bence .

0

pahalı diye kalitelidir inancı kırılmalı bence. fasonlarını aynı yerde yaptıran markalarda bir elbiseye 500 tl fiyat biterken diğeri 250 tl fiyat biçiyor. e tabi ucuz evin yahnisi yavan olur onuda bir kenara atamayız tabi ama pahalı ürünler de kalite değil markaya fiyat biçiyorlar bu da bir gerçek. geçen ikiyüz liraya karacadan aldığım pantolonun iki yıkamada ensinden geçmesi bunun benim açımdan enbüyük kanıtı.

0

çoğunu evet kaliteli buluyorum.ama hepsi için geçerli değil tabiki.