0

sosyal medya hayatımıza girdikten sonra gerçekten çok büyük şeyler oldu bence ve hiç iyi olmadı gerçekten de. insanlar artık sosyal medyada günlerini geçiriyorlar zamanlarını geçiriyorlar sürekli işte ,okulda,evde sürekli telefonda sosyal medya bakıyorlar. insanlar günün neredeyse çoğunu artık sosyal medyada geçiriyorlar whatsapp'tan bir mesaj gelmiş mi ,instagram'da kim ne paylaşmış,facebook'ta kimler ne yapmış diye herkes artık bir yerlerden sosyal medyadan sürekli insanları takip etme amacındalar. artık çok kötü yöne gidiyor maalesef ki sosyal medya hayatımızda. sürekli fotoğraf paylaşma derdinde çoğu insan sürekli telefona bakma derdindeler o yüzden de gerçekten günün çoğu vaktini telefona ayırıyorlar.sosyal medya gerçekten bir çok fazla yayılmaya başladı ve hayatımızın büyük bir bölümünde artık yer almaya başladı gerçekten de artık bence aşırı bir şekilde sosyal medya bağımlısı olmamalıyız diye düşünüyorum.

0

herkes sosyal medyada. dışarı çıkınca bile telefonlar elde. sosyalleşme kalmadı.

0

sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri insanlar her şeyi sosyal medyada paylaşır oldu

0

insanlık bitti, insanlık için son noktaya geldik.

0

sosyal medya hayatımıza girince telefonlar elimizden düşmez oldu. telefonlar çok kullanınca şarjlar çok çabuk şekilde bitmeye başladı ve böyle olunca telefonların bataryaları ölmeye başladı. böyle olunca telefonların kullanım süreleri kısalmaya başladı ve maddi yönden sıkıntı yaratmaya başladı. sosyal medya hayatımıza girdi gireli milletin elinden telefon düşmeyince aile ortamında dertleşme, muhabbet azalmaya başladı. çünkü telefonu eline alan olduğu yerden sessiz ve telefona gömülüyor yada başka odaya geçip saatlerce sosyal medyadan çıkmıyor. dışarı çıkma isteği olmuyor, sürekli evde kalayım istiyorsun. normal hayatı yaşayacağına artık sanal hayatı yaşamaya başlıyorsun, arkadaşlarınla dışarı çıksan bile gittiğin yerde bile trlefon düşmüyor. lafta muhabbet etmek için buluştuğun arkadaşlarınla yine sosyal medya kullanıyorsun, sosyal medyada güzel bir şey gördüğünde ya arkadaşlar bunu gördünüz mü? şu kişi şu paylaşımı atmış diyorsun. bir süre sonra evde gelip çay içileceğinde veya meyve yiyeceğinde telefonlar elinden düşmeyince sosyal medya aracılığıyla çay içecen mi? meyve yiyecen mi? diye sorular sormaya başlıyorsun.

0

yeni arkadaşlıklar kurduğum oldu iyi yönden artıları oldu yeni bilgiler paylaşan sayfalardan bilgi öğrenmiş oldum .uzakta olan akrabalarımla görüntülü konuşma imkanı sağladım sosyal medya sayesinde.sevdiğim ünlüleri takip etmiş onların yaşantılarındaki paylaşımları görmüş oldum.

0

herseyi giyim dusunce bilgi bunlarin hepsini etkiler degistirir iyi yondede kotu yondede degistirir

0

benim hayatımda hiç birşey değişmedi ben öyle facebook, twitter,instgrami kullanmıyorum bekarken girerdim evlenince kullanmadım yani hayatım hep aynıydı sadece şuan babam instgramina aldım oda sorumani'yi takip etmek için o kadar

0

elimizden telefonlar düşmez oldu sohbetler insanlar arasında paylaşım azaldı.

0

sadece boş zamanlarım biraz azaldı hepsi o