1

biraz daha farklılaştırılabilir aslında. sürprizler bekliyorum siteden. zaman ve tarz hep aynı. herkese hitap edecek bir yarışma olmalı, öneri ve şikayetler degerendirilerek.

1

zaten siteye girip soru cevaplamaktan iş yapamıyordum, bu sürprizi getirince bilgisayar başından hiç kalkmaz oldum. sağolsunlar bu uyguladıkları x2 kazanç sayesinde iyi kazanç yaptım iki günde. gerçi bundan ziyade yaptığı yarışma etkinlikleri de çok güzeldi bir hırs vardı yazarlarda listeye gireceğim diye ama. listeye girip ödül alamayan bana ve arkadaşlarımıza iyi geldi diyebilirim. hep bizi düşünüyor sorumani ekibi. resmen bizim kazanmamızı düşünüyorlar.

0

bence gayet teşvik edici.
sorumani bu tarz yarışmalar düzenleyerek üyelerini daha fazla bağlıyor kendine.

0

bence gayet güzel herkes param gitmesin ister ama onlar para kazandırmak için elinden geleni yapıyorlar

0

sorumani gerçekten bana çok iyi geldi günlerce böyle bir site aradım ama bulamadım daha sonra buraya üye oldum ve üye olduğun için gerçekten çok mutluyum para kazandırmak için yaptığı etkinlikleri çok doğru ve yerinde buluyorum çokta beğeniyorum yarışmaların hepsine katılacağım ve hepsini de kazanacağım gerçekten çok hırslıyım.resmen bağımlı oldum ben ya girmediğim zaman bişey unuttum diyorum.

0

sorumani öncellikle benim en sevdgim site oldu yani ben o kadar çok gezdim başka sitelerde ama en çok burda memnun kaldım çünkü sorumani ekibinin samimiligi ve güler yüzlü olması beni mutlu etti ne zaman mesaj atsam hep gülücük atarlar :) yani çok samimiligi ve bizler için çabalıyorlar bizleri mutlu etmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar yeni bir site olmasına rağmen kazancı varmı yok mu bilmiyorum şuan ama her hafta yarışma düzenliyor bizler daha fazla kazanalim diye uğraşıyorlar gerçekten kendilerine çok teşekkür ederim buranın bağımlısı oldum eşim kızıp duruyor telefonu bırak diyor banane diyom banane bırakmıyorum :)))

0

sorumani ekibi yaptığı bu etkinlikler gerçekten çok faydalı buluyorum çünkü çok yararlı bi süpriz yaptılar herkesin kazançına katkıda bulundular ve gerçekten bde olması gereken gereken birşey diğer siteler gibi kazançına göre para dağıtımı yapmadıklarını düşünüyorum bu yüzden her zamn sevdiğim bi siteler olarak aklımda kalacak.

0

siteyi diri tutmsk için güzel etkinlikler, normalde kişi istediği zaman girerim istediğim zaman cevaplarım derken yarışmalar olunca milleti teşvik ediyor. millet birde o yarışmada liste başlarındaysa millet yetişemezsin diye sürekli online oluyor.

0

harikaydı. resmen yarış yaptık çok iyiydi. çekişmeli geçti her ne kadar birinci olamasam da en azından sıralamaya girdim. tabii farkında olmadan uykusuz kaldığımı yeni yeni fark ediyorum. vücut yorgun düşmüş. :)

0

yaptığı yarışmalar ve katlamalar iyi düşünülmüş ve eğer normal stabil kazanç daha fazla olursa daha teşvik edici bir site olur daha çok rağbet görür dolayısı ile de katlamalı bonuslar da daha kazançlı olur diye düşünüyorum.

1

sorumani bizler için bir çok ödüllü aktiviteler paylaşıyor.ve benim sorumanide en çok sevdiğim bu güzel yanı bizleri düşünmesidir.bizlerin çok kazanç alması için ellerinden geleni yapıyorlar.baksanıza verdiğimzi cevaplar 2 kat kazançlı oluyor.bu çok güzel bir şey.inşallah site çok uzun ömürlü olur.herkes çok kullanır inşallah siteyi.inşallah sitenin kazancı ve ömrü dahada çok olurda çok güzel günler bekler bizi.

0

çok güzel oldu. daha hızlı kazandırıyor. sagolsunlar.

0

çok güzel teşvik ve gelişim açısından başarılı buluyorum