0

kediler benim bildiğim dünyanın en nankör hayvanlarıdır.köpek kadar sadık olamazlar.köpekler ne olursa olsun sahibine saldırmaz ama kedilerin azcık canı yandığı zaman hemen atağa geçerler bı yüzden çok nankörlerdir.

0

bence kediler nankör falan değil. benim en sevdiğim hayvan kedi. bana çok dost geliyorlar. hem bir hayvan neden nankör olsun ki. bana çok saçma geliyor. nankörmüş de neymiş. alt tarafı bir kedi yani. şirin bir şey.

0

nerden bu sonuca varmışlar yani bilmiyorum neden nankör olsunlar ki yada ne gibi bir nankörlük yapmışta nankör demişler.bence değiller benim de kedim vardı ve öyle bir durum yoktu yani gayrette severdi beni ve çok sadıktı yani.

0

kopeklere gore daha nankor olduguna eminim ama kopeklerden de daha masum durdugu kesin :)

0

kediler nankör diyorlar ama ben katılmıyorum o soze insanlar daha nankör yani bir kedinin bedduasi kabul olurmuş bir kediye tekme atsan sana beddua etti de bedduasi tutarsa bir yerde okumuştum ben bunu ve peygamber efendimiz kedinin sırtını sivazlamistir elliyld kedi beşinci kattanda düşse onuncu kattanda düşsen sırtı asla yere gelmez heondort ayak üstüne düşer ben inanmiyorm nankör olduklarına

0

edindiğim deneyimlere dayanarak nankör olduğunu söyleyebilirim. siz ne kadar iyilik yaparsanız yapın sonucunda her zaman sonuç ya isirilmak yada tirmalanmak ile sonuclanmaktadir.

0

ne kadar çok sevecen olsalar da evet rüya tabirlerin de eskilerin bildiği gibi nankör olduklarını söylerler ve bu terimi doğru bulduğumu söylemek isterim gerçekten de çok nankör olur kediler.

1

kediler neden nankör olsunlar.. sanırım bu kedinin bir evin esas hakimi olmasından ötürü onların üzerlerine yapışıp kalan deyimdir. kedi aç kalırsa, ve de başka birini bulursa karnını doyuracak.. sizi bırakır o karnını doyurana gider.. bunun gibi sanırım olduğu durumlarda söylenmiştir.