0

izlediğimiz videolara göre kediler nankördür diyebiliriz bir de yaşanmışlığım var bunu tastikleyen ben nankördür diyebilirim

0

kediler ve insanlar bence çok benziyorlar. eğer kediler nankörse bizlerde öyleyiz. ilgiyi nerde görüyor, karınları nerede doyuyor ve nerde daha rahatlarsa ordan ayrılmaz kediler. insanlar da öyle değil mi daha iyi şartlar çıktığında arkamıza bile bakmadan gideriz çoğu zaman. hele ki sokak kedileri tabiki siz yemek vermeyi keserseniz gidip başka yerde bekleyecek seni bekleyip açlıktan ölsün mü hayvancık.

0

nankormu degilmi o tartisilir ama bana gore nankor degil cunku o bir hayvandir ne dili nede iradesi vardir bende olsam biri her ne kadar bana iyi davransa ama beni zora koydugunda bende saldiririm.

0

kediler masum hayvanlardır. nerede yemek verirseniz oraya gelirler. bu huyları onların yaratılışlarında yani genlerinde vardır. asla nankör değillerdir.

0

kedinin nankör olduğuna inanmıyorum. evet bazen tüm hayvanlar nankörlük yapıp sahibini isirabiliyor . ama bazıları yada yeri, zamanı geldiğinde yaparlar. bu insanlarda da olan bir şey.

0

nakör zora geldiği zaman sahibini tırnaklar