1

bursa, benim sevdiğim ikinci şehirdir. çok seviyorum zira içinde oğlum yaşıyor, kızım yaşıyor. oğlum bursa'lı bir ailenin kızını sevdi üniversite de okurken, bitirdiler okullarını evlendiler. oğlumda bursa'da ev aldı ve orada iş hayatlarını da devam ettiriyorlar. nilüfer ilçesindeler. çok güzel oraları da. yeşillik ve evler bitişik nizam değil eski bursa tarafı gibi.
dünürlerim de yıldırım ilçesinde ikamet ediyorlar. oraları eski yerleşim bölgesi, karmaşık ve kalabalık. ama güzel..
çarşısı güzel, ipek böceği tranvayı var pembe renkli şehir içi ulaşımı kolaylaştıran..
koza hanı var ki ben buranın tarihi dokusunu çok seviyorum.
uludağ'ı var herkesin malumu. teleferiği var.
bursa'ya bağlı bir çok güzel ilçe var.
gerçekten büyük şehir sıfatını hak etmiş bir ilimiz.

0

bursa cok guzel sehirdir herkeze tafsiye ederim gezip gorulecek yerdir gidin derim

0

ben hic bursaya gitmedim ama guzel diyolar. bence televizyondan girdugumuz uzere guzel bir yere benziyor iyi aksamlar.

0

hiç gitmedim ama çok güzel bir şehirdir bence ismi güzel zaten

0

cok guzel diyorlar ama ben hiç görmediğim için bilmiyorum görüntüsü falanda gayet güzel duruyordu.manevi bir güzelliği var gibi duruyor bir hatırladığım kadarıyla bir camisi meshurdu.

0

ben bursaya gittim bukadar güzel bir şehir ömrü hayatımda görmedim.

0

bursa iklimi bakımından yazları sıcak kışları ise serin ve yağışlıdır.nüfus olarak kalabalık bir şehirdir.tarihi anlamda gezilip görülebilecek bir çok noktayı bünyesinde barındırır.kış turizmi açısından türkiye'nin en önemli dağı olan uludağ bursa ilindedir ve ulaşım şehir merkezinden dağa 30 dakika kadar sürmektedir.sanayi yapıları ve çalışma imkanları fazlasıyla olduğu için göç almaya müsait ve bu doğrultuda yoğun göç alan bir şehirdir.trafik problemi büyük şehirlerde olduğu gibi son bir kaç yıldır bursa'da da yaşanmaya başlamıştır.

0

müthiş bir kent, kendisini miskin bir dinginliğe hapsetmiş ve dışarıdan bakanlar hiçbir gizemini sunmayan, tuhaf dehlizler, dar sokaklar, kasvetli erken çöken akşamlar ve çıldırtıcı sonbahar lodoslarıyla süslü kafkavari bir öyküler bütünüdür.
içinde taşıdığı esrarı farketmek için bakmaktan çok görmek ve eski mekanlarda dikkatli dolaşmak gerekir. özellikle tophane'nin altındaki tünelleri kozahan'ın ve kapalı çarşının gizli geçitlerini, eski demiryolu hattının çevresindeki kulübeleri görmediyseniz ve muradiye'de çınar ağaçları arasında oturup kendinizi nereden gelip nereye gittiğinizi düşünmediyseniz siz bursa'yı değil onun maskesini gördüğünüz demektir.

0

bursa doğal ve tarihi güzellikleri ile kültür şehirlerimizin en başında gelmektedir

0

tarihî dokusuyla insani cezbedebiliyor.
sakin yaşantı tarzı, güzel dogası, türbeleri ile, tarihi mekanları ve yerleri ile çok güzel.
yaşanılacak şehir diyebilirim bursa icin.

0

bursa bence maneviyatli bir şehir. ben seviyorum.