0

izmir ben çok güzel bir şeydir benim kuzenim orada okuyor mühendislik okuyor orada üniversitede izmir'in çok güzel bir şehir olduğunu söyler mesela sabah yürüyüşe çıktım değilim seni hiç tanımayan bile bile sana günaydın iyi günler iyi sporlar falan dediğini duyuyorum diyor beni çok cana yakın insanlar olduğunu düşünüyorum yani daha sonra izmir'in 4 milyon mu 5 milyon mu ne nüfusu vardı sanırım mir en güzel şehir izmir'de gezilecek bir sürü yerler var gidip gezmenizi tavsiye ederim ben lise son okuyorum eğer olurdu üniversite kazanana bilirsem izmir'e de gitmek isterim.

0

yaklaşık 4.300.000 nüfusu ile anadolu yarımadası'nın batısında izmir körfezi çevresinde istanbul ve ankara'dan sonra ülkemizin üçüncü büyük kenti.

izmir ünibersite kenti özellikle ege ve dokuz eylül gibi ülkemizin köklü üniversiteleri bu kentimizde yer alır. bornova'da yer alan küçük park ve büyük park gibi alanlar üniversite öğrencilerinin etkisine baģlı hızla değişime uğradığını söyleyebiliriz. özellikle ķuçük parkın bu hızlı değişimden olumsuz etkilendiğinide söyleyebiliriz.

izmir bir liman kentidir. ülkemizin en önemli ihracat ve ithalat limanı bu kentimizde yer alır.

izmir bir turizm kentidir be ülkemizon en önemli turizm merkezlerinden biri olan çeşme bu ilimizde yer alır.

iklim özellikleri açısından son derece güzel bir iklime sahiptir. kışı klima ile çok rahat geçirebilirsiniz.

tarım kentidir. zeytin, gümüldürün mandalini.

0

izmir güzel bir şehirdir.yaşanabilir olan büyük şehirlerden biridir.liman şehridir.genelde her tarım ürününün yetiştiği bir ilimizdir.ülkemizin üçüncü ege bölgesinin birinci büyük şehridir.sanayisiyle ülke ekonomisine katkı sağlayan bir ilimizdir.

0

izmir güzel bir şehirdir türkiye’nin nadide gelişmiş sanayi bakımından en üst düzeyde olan şehirlerinden biridir erkeklerin bakış açısına bakılırsa kızları güzel ama bu hoş bir tabir değil bence ege’nin incisi olarak değerlendirilen bir şehrimizdir iklim bakımından yaşamaya elverişli de bilhassa yazları eğlence bakımından türk halkının yabancı ülkelerin vatandaşlarının tercih ettim gayet eğlenceli ve yaşamaya elverişli bir şehirdir ulaşım bakımından gayet üstdüzey de sanayi bakımından bayağı

0

izmir çok güzel ve efsane bir şehirdir.üniversite şehri denilmesi boşa değildir.