0

evet dogalgazda indirim olmalı bence artık fazla derecede isinmiyoruz malesef verdiğimiz para kadar isinmiyorum ben gecengun ucyuz tl odedim birinci derecede az gelsin diye ödediğim mebla ya bak verdiğim ücret kadar isinmiyoruz kalorifer bile bundan daha iyiydi. doğalgaz faturalı gerçekten çok fazla geliyor nerdeyse ev kirası fiyatının yarısı insanlar artık ödemede sıkıntı çekiyor malesef indirilmelidir.

0

yapilmali bence cunku insanlar bu paraları kolay kolay kazanmıyor hergun 5 kurus kazanmak icin cani pahasi calisan insanlar var vu yuzden olmali suriyeli kardeslerimize yapilan yardimlardan kendi insanlarina da yardim etmeleri gerekir bu yuzden hep esir bir şekilde davranmalari gerekir

0

bu dediğin doğal gaz rafinesi olan bir ülkede yaşamış olsak, olması mümkün olabilir ama bizim ülkede böyle bir rafine olmadığından dolayı dışardan alıyoruz. dışardan aldığımız doğal gazları dolar üzerinden aldığımızdan dolayı dolar çıkarsa, ülkece aldığımız fiyatta yükseliyor veya aldığımız ülkeler doğal gaz satışına zam yaparsa, bizim devlette zam yapmak zorunda kalıyor. çünkü bunun doğal gaz parası var, vergileri var, nakliyat parası var, ondan dolayı devlette zam yapıyor. şu an ki duruma göre indirim gelmeyecek, hatta ocak ayında zam bile bekleniyor.

0

üst-üste zamlar geliyor yine.
normal bir ailenin doğalgaz faturası 400 liraya kadar cikmaya ve bu rakamin normal olmasini gosteren ornekler olmaya basladi. gercekten icler acisi durumdayiz.
kesinlikle humumetin bu duruma el atmasi sart

0

yapılmalıdır. ama zam yapmasalar elhamdülillah diyeceğiz.

0

dogalgaz fiyatlarina bence hemen indirim yapilmali. cunki zaten 3 kez zam gelmisti