1

önce %42 bindirip sonra show man recep tayyip erdoğan, müjde gibi doğal gaz ve elektrik harcamalarında %10 indirime gidiyoruz dedi. ve ak destekçileri ve akılsızlar elleri patlayana kadar bu adamı alkışladılar. haberi yok ki; daha evvel yediği kazıktan, tam girmemiş demek.
bunlardan bir an evvel kurtulmayı diliyorum 2019 senesinden. bunların hiç bir şeylerine inanmam ben. dünden beri ne çok şeye zam yaptılar daha da yapacaklar zaten. boşuna mı 2020 lira oldu asgari ücret, yarın da memur ve emeklilerin zam oranları açıklanacak, onlara da verilecek paralar nereden çıkacak, her birimizden. düzen bu maalesef.

0

keşke gerçekten ciddi sekilde indirimler olabilse

0

nerde o indirimler dahada cok pahalasıcak dogalgaz su elektırık yeni yıl demek zam demek

0

yavaş yavaş düzeleceğiz işte son zamanlar da abd tarafından çok hırpalandı ülkemiz ve izlerini hala taşıyoruz. koşa süreli de olsa sevindirici bir haber olmuş. inşallah yola şomdan sonra ki zamanlarda da bu gibi iyileştiri çalışmalar yapılır. biz sadece herşeyi devletten beklediğimiz için de sorun yaşıyoruz. bu ülkede yaşayan herkes elini taşın altına koymalı bence. burası bizim ve bir tane daha bu ülkeden yok. sahip çıkmazsak onu da başımızda akbaba gibi dolaşanlara yem edeceğiz.

0

yilbasina kadar zam olmasa ne olur. dolsr zamlandi diye gecirdikce grcirdiler zammi zaten faturalara. yilbasina kadar zam olmayacak deseler ne olur.

0

şurda yılbaşına 1 ay kalmış ne bu şimdi bu açıklamayı alkışlayacak mıyız her ay zam yapılıyor sadece 1 ay yapılmayacak denmiş

0

yılbaşına bir buçuk ay kaldı topu topu. zaten zam yapıldı. daha utanmazlarsa yapsınlar.