0

gndeme hakım olmak ıcın sosyal medya gereklı ve yararlı

1

şuan ki günümüzde sosyal medya çok gereklidir. insanlardan haber alma yada haber okuma gibi şeylerde en gerekli konumdadır.

2

şu zamanda sosyal medya gerekli evet. hem insanlarla haberleşebilmek için hem de bazı şeylerden daha çabuk haberimizin olması için gereklidir.

0

bence sosyal medyada zaman harcamak kadar kötü birşey yok 7/24 millet bilgisayarın başında facebook, twitter, instgram hep burda takılıyorum ve samimi arkadaşlarıyla bile burdan konuşuyorlar yüz yüze konuşmak varken her şeyi sosyal medyadan yapmak istiyorlar tamam yaparsın ama devamlı değil insan bir dışarıya çıkar hayatını yasar sen radyasyon yemekten başka piskolojini bozmaktan başka yapacak bizleri yok yani insanın beynini küçüktür sosyal medya bazı arkadaşlarda oyunla kafalarını bozmuslsr ya şu dünyanın güzelliklerini görmek varken millet sanal alemi tercih ediyor yani bence sosyal medya hicde gerekli değil kullanan tozundan kullnsin devamlı değil kendine sağlığına zarar verir . adamın gözlerinde bozulur kalbinde durur . bendlce yok gerek.

0

yani çok fazlada gerekli olan bir şey değil zaten sosyal medyayı düzgün olarak kullanan insan sayısı oldukça az ,çoğu zaman gündemde olan haberleri takip etmek için kullanıyorum ama gençler bu sosyal medyaları oldukça kötü kullanıyorlar .akım diye bir şey ortaya attılar ve bütün sosyal medyalarda bu akım almış başını gidiyor bence sosyal medyaya yaş sınırlaması gelmeli.heryerde saçma sapan akımlar üstelik küçükler sıkılıp bıraktı büyükler de durmuyor geçenlerde yaşlı bir teyze gördüm akım yapmış atmış ne kadar şaçma .türkiye nasıl bir yere gidiyor anlamış değilim .

0

sosyal medya gereklidir kanaatimce. çünkü birçok haberden anında bilgimiz oluyor ve ona göre tavrımızı, davranışımızı belirliyoruz. ayrıca gündem olan maddeleri biliyor ve bu konu hakkında yorum yapabiliyoruz. sessiz çığlıklarımızı yazılara ve resimlere dökerek duyurmaya çalışılıyor. sessiziz çığlıkların sesi oluyor ve ses medya ile birlikte daha gür çıkıyor.

1

herseyin fazlasi zarar oldugu gibi bununda fazlasi zarar ama insanlar arasinda ki iletisimi kolaylastirdigi gercegini de silip atamayiz

1

sosyal medya benim için olsada olur, olmasada olur.
çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

1

gerekli değil aslında zamanimizi alıyor. bize verdiği ne var?