0

ben en cok instegram platformunu kullaniyordum takip ve paylasimlarimi surkli yapiyordum ama bayagi bunaldim o yuzden eskisi kadar duzenli takip etmiyorum facebook zaten hepten biraktim

0

benim en çok sevdiğim instagram. dolayısıyla en çok kullandığımda o. instagram da birçok özellik olduğu için (hikaye atma,canlı yayın açma, yüz değiştirme vs.) sosyal medya platformlarından en çok instagram'ı seviyorum.

0

sosyal medya platformlarından en çok beğendiğim instagram hikaye atıyorsun paylaşım yapıyorsun be ne oluyor yorum oluyor ondan sonra istediğiniz kişiyle konuşabiliyorsunuz fotoğraf atabiliyorsunuz gerçekten çok güzel özelliklere sahip bir platform instagram facebook twitter gibi şeyler de güzel ama gerçekten instagram benim için ayrı instagram'da hem takipçi var diğerlerini de arkadaşlıklar falan var mesela facebook sadece arkadaşlıklar falan var ama instagram'da paylaşımlar hikayeler storyler falan filan var bunlarda insanı vakit geçirmesini sağlıyor hem güzel vakit geçiyor hem eğleniyoruz daha ne olsun bence türkiye'nin yarısından çoğu sorsanız yani türkiye'nin yüzde 60 sorsanız instagram der yani hangi platform sizce facebook twitter instagram mı derseniz instagram seçer yani dediğim gibi facebook'ta falan arkadaşlıklar var ama buna takipçi olay var gerçekten çok takipçiniz olunca fenomen falan oluyorsunuz önerilerine çıkıyorsunuz benim diyeceğim bu kadar herkese hayırlı günler bol kazançlar esen kalın

0

şu an icin hemen hemen herkesin bu soruya bence cevabı instagram olur diye düşünüyorum face ve twitter kullanicisi kalmadı eskisi kadar.

0

ben en çok instagramı seviyorum ve kullanıyorum

0

instagram, twitter. şuan twitter neredeyse hiç kullanmıyorum ama yine de seviyorum onu da. instagram son zamanların gözbebeği zaten.

0

sosyal medya platformlarından en çok instagram'ı beğeniyorum.

0

sosyal medya platformlarından en çok instagram ve whatsapp beğeniyorum.

0

en coz twitter i begeniyorum.onun disinda linkedin.

0

en çok instagramı beğeniyorum en çok kullanılanda instagram sanırım facebook falan bitti artık

0

en beğendiğim kesinlikle instagram onun haricinde swarm ve facebook uygulamalarını beğeniyorum

0

en çok instagram kullanıyorum. facebook eskidi artık.