0

yemek yemek en cok sevdigim futbol basketbol.

0

spora ayıracak vaktim pek olmadığı için şu sıralar bir spor dalıyla ilgilenemiyorum. ancak genel olarak basketbol sporunun çok seven biriyim,hem izlemesini hem de oynamasını çok seviyorum.

0

ilgilendiğim spor dalları basketbol ve futboldur işten eve evden işe öyleyim suan pek vakit ayıramıyorum ama vaktim olunca genel olarak basketbol oynamayı seviyorum çok güzel bir spor dalı bence öte yandan futbolada arada arkadaşlarım çağırıyor halısaha maçlarına gidiyorum eskiden devamlı giderdim ancak dedigim gibi vakit bulamıyorum artık ilgilendiğim iki spor var bunlar basketbol ve futboldur.

0

spor yapan biri değilim zaten bir yere çıkınca dışarıya falan yürüyerek spor yapmış oluyorum onun dışında ben sporla ilgilenmiyorm sigara içtigim icn spor ben bir işe yaparamaz yani yaricaginida düşünmüyorum . spor yapan insan sigara kullnmamasi lazm .

0

ilgilendiğim spor dalları futbol, basketbol, hentbol, voleybol gibi dallar. bunlardan sadece basketbol’u oynuyorum, diğerini sadece izliyorum. sıkı bir galatasaray taraftarıyım, takımın maçı olduğunda iki elim kanda bile olsa izlerim. galatasarayla ilgili tüm gelişmeleri tekip ederim. transfer sezonunda sanki bir araştırmacı edasıyla bir elimde telefonda, bir elimde laptopla yeni gelişen olayları takip ederim. bu galatasaray yüzünden çok kişiyle tartıştım, ben galatasaray maçı izleyecem dediysem izlenecek, benimle iddaalaşmaya hiç gerek yok. izin vermeyenler git nerde izlersen izle demeden, dışarda fırtına bile olsa o maçı izlemek için giderim.