0

hayatımızda keşkelerin olmasının sebebi geriye dönük yaptığımız pişmanlıklara duyulan sitemdir .geçmişte yaptığımız pişmanlıklar asla geri getirilemiyor o yüzden de insanlar keşke yapmasaydım keşke etmeseydim diyerek kendilerine kızıyorlar. bunu önlemek için ne yaptığımız her harekete dikkat etmemiz gerekir.ileride pişman olacağımız şeyleri yapmamız gerekir o yüzden de dikkatli olmalıyız ve her davranışımıza dikkat etmeliyiz ileride pişman olmamak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız pişmanlık gerçekten çok kötü bir şeydir ve insanın aklından asla gitmez hep kendisinde bir pişmanlık hisseder ve hayatı hep üzülmekle geçer. hayatımızda yaptığımız hatalar yüzünden herkes keşkelerle yaşar. keşke demek hayatımıza hiçbir zaman pişmanlık düzeltmemize yaramaz o yüzden keşke dememek için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız ve kendimize dikkat etmeliyiz.

0

hayatinimizda tabiki keskelerin yeri cok ayrıdır.insanlar bazen hayatta yaptığı yanlışlar için kendini kahreder ve keşke yapmasam der buda insanda büyük bir pişmanlık uyandırır.vede tabiki birde iyi yani var insan sevinç mutluluk adına iyiki yapmışım der keşke daha iyisi olabilirdi der bunlar için sık sık solenen sözlerden birisidir.

0

çoğu şeyi gerçekleştiremediğimiz için ya da cesaret edemediğimiz için olabilir

1

hayatımızda keşke ler var ama olsa ne olur herşey keskelerle bitmiyor. olmuyorda anca hep bizler keşke keşke deriz keşke demeye keske fırsat vermeseydikki keşke demeseydik ama artık bı işe yaramaz bak şuan bile elli kere keşke dedim :))

2

insaniz ara sıra kararlarimizdan dolayı pişmanlık duyabiliyoruz. ben genel olarak çok keşke dememeye calisirim. kararlarımin arkasında durur, verdiğim her kararın bilmediğim olumlu yanlarının faydalarının olabileceğini dusunurum.