0

aynen öyle degismiyolar daha önce neyse hep öyle gidiyor tanifiklarim var nasıl tanidiysam hep öyle gördüm degistiklerine inanmıyorum.bir insan yedisinde neyse yemisinde de aynı

1

bazı insanlar öyledir ama bazı insanlarda kendilerini değiştirmesini bilirler.

2

bazen büyükler öyle der ama bazen yedisinde farklı olup yetmişinde farklı oluyor. bazende yedisinde neyse yetmişinde aynı oluyor. bu şey çoğu kez değişiyor.

0

bazen yaş ilerledikçe olgunlaşan maneviyata yönelerek daha iyimser olanlar olsada 7 sinde cin olmaya çalışan 70 nde şeytan çarpmaya çalışıyo malesef

0

bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. çünkü bir insan küçüklükteki huylarını ölünceye kadar değişmez. bir insan küçüklükte sinirliyse ölünceye kadar sinirli olur. hiç bir özelliğini kaybet insan. demez bu özelliği bitireyim, başka bir özelliğime geçeyim diye.

0

aynen öyle insan yedisinde neyse yetmisindede odur insanlar değişmez ama vicdana gelip değişen insanda çok nadirdir. fazla görmedim ama ben hep böyle kalirim memnunm çünkü huyumdan suyumdan :)

0

evet bence kesinlikle öyledir hani bir laf var ya can çıkar huy çıkmaz diye gerçekten doğru.

0

aynen öyle kesinlikle katılıyorum bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur kesinlikle değişmiyor hangi huya sahip olursa olsun aynı huyla 70 yaşına hatta 100 yaşına kadar devam ediyor.