0

aslinda bende cok arastirdim ama internet uzerinden baktigimda yani brn hic etliye sutluye karismadan anca ya davetiye katlama, nikah sekeri yapma isi olabilir ya da sarma sigara yapma filan. yoksa evde yapabilecegim pek met birsey bulamadim. ya da satis yapacagiz. baska care yok gibi. katalog isi olabilir. yani katalog isi derken avon, oriflame, farmasi tarzindan ziyade bir de ic camasiri uzerine bir katalog isi var. yani onu da deneyebilirsin. sonra nr bileyim tekstil atolyelerinden drfolu urunleti alip eger esin makine isi biliyorsa o aldigin tekstil seylerini tadlata soksun. yani defolu olacagi icin hem uygun aliyorsun baya. duzeltsen makinede yani magazada satilana gore de ucuza satmaya kalktigin zaman satisini yapabilirsin. oyle seyler olabiliyor ama onun icinde haftasonlari isin olmuyorsa pazarda yere bez serip dokebilirsin bu şeyleri. yani ben oyle birsey dusunuyorum aslinda. tekstil atolyesine gidip uygundan alip satmak filan.

0

aslında internet üzerinden satış işine girsen. evinde kullanmadığın, boş boş duran şeyler varsa meela bir bisiklet gibi. koy hemen letgoya. onun dışında başka şeylerde alıp satabilirsin. instagram sayfası açabilirsin bu konuda. hem instagramda hem letgoda iki taraflı satış gerçekleştirebilirsin.

1

örneğin işe evi süpürmekten başlayabilirsiniz.

0

davetiye matbaalari var onlara git. davetiye katlattirirlar, nikah srkeri, mevlut sekeri filan yaptiriyorlar..

0

internette siteler var ama hiçbirinin cevap yazdığını görmedim. yalan bence

0

internette araştır tam bilmiyorum büyük şehirde olabilir öyle iş verenleri bulursan başvur

0

@alperen70 kardeşim bi tane tütüncü duydum ewe iş veren bi karton sigarayı çol ucıza yaptırdığını duydum emeğinin karşılığını alamıyosun yani internet üzerinden kargoyla iş gönderenler var diye duydum bi şekilde onlara ulaşmak istiyorum

0

bulunduğun yerde nikah şekeri, düğün paketi yapma işleri varsa onları yapabilirsin, tütün satan yerler varsa onlar millete tütün bastırmak için insanlar arar onlarla iletişime geçebilirsin.

0

internet üzerinden ulaşabilceğim yerler mevcut mu