0

bir haftada hızlı kilo verirsin ama sağlıklı bir şekilde olmaz .yağ yakıcılar ,ilaçlar kullanarak verebilirsin.ama sağlığın için çok riskli ölüm tehlikesi bile var.en iyi hızlı kilo verme yöntemi doğal yollarla zayıflamadır.

0

çok fazla kilo veremezsin bir haftada. zaten hızlı kilo vermek sağlığa çok zararlıdır. vücudun dengesini bozar. zayıflamak için unlu mamülleri az tüketmek gerekiyor. suyun alkalisini düşürmek için su dolu sürahiye limon dilimleri ekleyip içilmesi gerekir. elma sirkesini suya karıştırıp günde bir bardak içebilirsiniz. bol bol egzersiz yapılmalıdır.

0

bir haftada kilo verilmez. kendi deneyimimden anlatayım 5 aylık diyet serüvenimde paketlenmiş ürün, gazlı içecek, meyve suyu, pastane ürünnleri, hamur işi, kızartma ağzıma bile almadım.
sadece bol protein ağırlıklı ve salata ile besledim. her akşam 1 saat yüksek tempoda kardiyo yaptım. ve 5 ay sonunda 10 kilo verdim.

0

az yemek çok tuvalet işini görecektir. bak o zaman nasıl da kilo veriyorsun

0

çok az yiyerek bol proteinle mesela sabah bi iki yumurta yiyip gün içinde bişey yemeyerek bolca yeşil çay su içerek kilo verebiliriz.

0

az yemek yemek lazım.
çok fazla spor yapmak lazım.
eğer tatlı yiyeceksen meyveli yoğurt seçmek lazım.
tatlı yemişsen yanında süt yoğurt tüketmek kalorinin dengelenmesini sağlar.
zumba diye bir dans var harika kalori harcatır denenebilir.
kolay gelsin herkese.

0

sıkı bir diyet ve günde 2 3 saat kesintisiz yüzersen üstüne bir de saunaya ve buhar odasına girersen 1 haftada 3 kilo verebilirsin.

0

bır haftada gozle gorulur kılo verılmez en az bı ıkı ay lazımç

0

benim sahsen deneyip sonuc aldigim bir yontem soylicegim ben calisan bir insanim eskiden kiloluydum gobegim yan gidiyordu anliyacaginiz sabahlari calisiyordum ve istedigim gibi yemek yiyordum ama aksam kesinlikle yemek yemiyordum nekadr canim cekerse bile sıktım disimi vee bir ayda tam anlamiyla faydasinj gordum bir hafta da bile o etkiyi gorebilorsiniz kesinlikle ben calismiyorum evdeyim diyorsaniz sabah spor da yapabilirsiniz calismak yerine calismadan kastim masa basi degil tabi onu da belirtiyim dediklerimi harfiyen yaparsaniz sonuc alacaginizdan kesinlikle eminim bizat kendim deneyip sonuc aldim saygilar

0

bir hafta içinde ne kadar kilo verebilirsin bilmiyorum ama biraz yağlı yememeye tatlı yememeye dikkat edebilirsin belki onun dışında abur cubur yememen lazım salata falan ye yani bir hafta içinde suyu bol su iç bol su içmek de zayıflatabilir.

0

bir idda ya girilmiş gibi hissettim. bir haftada ne kadar kilo vereceksinki versen versen en fazla 1 kilo verirsin onuda düzenli yürüyüş yapman lazım. 1 kilodan fazla zayıflamak mümkün değil versen bile hızlı şekilde verdiğin için rahatsızlanabilirsin.

0

önünde kendi düğünüm veya nişanı yoksa bence bu durumu göze almamalısın çünkü sağlığa zararları oldukça fazla eğer önünde düğün veya nişan gibi bir durum varsa ve bu yüzden hızlı kilo vermek istiyorsan sana bir tarih önereceğiniz kesinlikle uymanı tavsiye ediyorum çünkü müthiş derecede kilo verdiriyor öncelikle lahana ve 1 litre su bunları ekleyip ocağın üstünde kaynadıktan sonra o 1 litre lahana suyunu gün içerisinde tüketiyorsun bunun yanında gece uyumadan önce tarçınlı yoğurt ve sabah uyandığımda ise limonlu ılık süt sonratürk kahvesi içmelisin gün içerisinde sadece yeşil elma ve yoğurt tüketebilirsin böyle yaparsan günde 1 kilo verirsin .

0

aç kalmak tek çare az uyku erken yemek yemek

0

bak inanki hemen kilo verceksin aç karna iç limonu kaynar suda su fazla koyma ılık olunca onu iç aç karmaşa içersin aç karnada iyi geliyor tok karnada tavsiye ederim eltm öyle kilo verdi .

0

bence hiç bişey yapma o kadar hızlı kilo vermeye kalkarsan allah korusun farklı yollardan hastalık çıkabilir dikkatli olmanı öneririm çünkü halsizlik başlar yavaş yavaş ve daha sonrasın da çıkacak rahatsızlıklar senin için daha da kötü olabilir diye düşünüyorum.

0

su diyeti yap çok kilo verirsin yapan çok kişi var

0

kilo öyle 1 haftada verilebilecek bir şey değildir 1 hafta kilo vermem gerek derken tezgah altı ilaçları kullanman doğru değil bu yönteme yeltenmeni istemem diyetisyenden yardım almak iyi gelebilir