1

feminizm, bana göre kadın ve erkeğin eşit olmasıdır.. ama genelde kendilerine eşitlik değil de ayrıcalık isteyen bazı kadınlarda bu tanımı kullanırlar diye bakarlar bazıları bu izm'e.. bu da bir yanılgıdır. onların bakış açısıyla; her dönemde göz ardı edilen kadın haklarının savunulması görevleri üstlenen kadınların açtığı bir fikir akımıdır. feminizm görüşünü benimsemiş kişi kadın ve erkek eşitliğine inanır. halen anlam karmaşası yaşayan bir kavramdır. önemli olan bütün insanların cinsiyet ayırımcılığı yapılmadan haklarına kavuşmalarıdır.

0

feministler sadece kadınların olduğunu ve sadece kadınlarla ilgili olaylarda baş kaldırdığını, erkekleri hiç sevmediklerini, ellerinden gelse bir kaşıkta boğacaklarını söylerler.

0

feministler çoğunlukla kadın haklarını savunan erkek oteritesini kabul etmeyen bir kesimdir

0

feminizm güzel bir olay kadın ve erkek haklarının eşit olması gerektiğine bende katılıyorum tabiki,ama bazı feministler bu işi çok abartıyorlar,iş çırığından çıkıyor bazen,tabiki eşitlik özgürlük,kadın hakları bunlar önemli değerler,atatürk kadına seçme ve seçilme hakkı getirmiş,zaten önemli olmasa atatürk bunu yasalaştırmazdı. ama sosyal medyayı boşuna meşgul eden çok tipler var,ben çoğuna karşıyım.

0

feministler, erkekle ile kadının her koşulda eşit olduğunu savunur. ama erkek ile kadın her koşulda aynı değildir. her ikisi de farklı olarak yaratılmıştır. ikisi nede aynı rolü biçemezsiniz. ama yine de hayatta birçok ortak yönü vardır ve birlikte paylaşmaktadırlar ve zorundadırlar. ama illaki tüm konular hakkında eşittir diye diretmek doğru değildir.