0

öyle güzel bir soru sormuşsun ki... hangi birini desem şaşırdım şuan... bu aralar aklımda çok kurcalayan biriey var. daire alıp kiraya verebilmek... şuan için benim o daireyi alabilme gibi bir durumum yok tabi... eğer öyle gerçekleştirme olayları olsaydı direk bunu söyleyebilirdim...

0

gecelekte ki meslek hayalimi gerçekleştirmek isterim. ufaklıkdan beri jandarmaları gördüğümde içim gider imrenirim sanırım jandarma olma hayalimi gerçekleştirmek isterdim.

0

eğer bana istediğim bir hayali gerçekleştiririz diye sorsaydılar şu hayatta en çok gerçekleştirmek istediğim hayatım veya hayalim kesinlikle mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak olurdu.başka bir hayalim yok sevdiğim adamla,çocuklarımla mutlu ,huzur dolu bir yuva olurdu.

1

sevdiğim kız aekadaşımla biran önce kavuşmayı isterdim galiba çünkü ne biliyim hiç kıyamadığım biri benim için çok değerli bi kız ve hiç bırakmam diye düşünüyorum.

1

en çok şarkıcı olma hayalimi gerçekleştirmek isterdim .

1

ben en çok hayır kurumu kurmak ve yönetmek istediğimden çok param olsun istiyorum.en sevdiğim ilgi alanı birilerine yardım edip onun mutluluğu bana büyük bir mutluluk veriyor.bu nedenle biri bu olurdu.bu neden ile epey para kazanmak istiyorum.

1

sevdiğim kızı kaybetmeden onunla evlenmek isterdim.

1

profesyonel futbolcu olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.