1

yılbaşını anlam yönünden degil de gun olarak herkesin kutladığı için

2

ben onu özel bir şey yaparak geçirmiyorum. normal bir gün gibi geçiyorum. ve o gün sevdiğimle vakit geçirim yeni yılın heyecanı var üstümüzde.

1

bizim için diğer günlerden hiçbir farkı yok.

3

benim o günüm normal bir günmüş gibi geçiyor. sadece üzerimde yeni bir yıla girmenin heyecanı oluyor. ama yaşadığım diğer günlerden hiçbir farkı yoktur.

1

gecen sene disarda kutladim baya eglenceliydi. fasil ve pop muzik esliginde cok keyifli bir gece gecirdim. iki kadin arkadas gittik ve hic rahatsiz edilmedik gayet nezih bir restoranda yemegimizi yiyip eglendik

1

kutlarım. genelde arkadaşlarımdan birisiyle yurt dışına ya da istanbul'a gidip kutlarım. öyle cafcaflı bir şekilde değil, bir adet şarap, sessiz bir yerde, gitar ile şarkı söyleyerek.
bütün cafcaflı kutlamalardan kat kat iyi ve hoş oluyor :)

1

çocukken çok heveslenirdim kutlamak için. annemle babam da hiç bir zaman gözümde bırakmadılar ama bunun bizim geleneğimiz olmadığını da güzel güzel anlattılar bana. bu yüzden benim için artık normal günlerden farksız. insan çocukken anlamadığı için hevesleniyor da büyüyünce farkına varıyor. şimdi öyle abartılı bir şekilde kutlayanları ben ikiye ayırıyorum; çocukken gözlerinde bırakılmış olanlar ve batı özentileri. git gide bizi bozuyorlar yok cadılar bayramı yok yılbaşı diye.

1

ben kutlamam normal bir günmüş gibi geçiririm kutlanılmasına anlam da vermem dini bir abyram benim dini bayramaımı benim geleneklerime göre kutlayıp sayğı gösterilmeyen bir dinin bayramı nı kutlamam

1

ben kutlanmasına karşıyım çünkü hiç bir amaç yok açıkcası ve öyle sıradan bir şey açıkcası hiç bir önemi yok benim için bunun içinde evde kalıp normal bir gün gibi tercih ediyorum.