0

ben ve ailem sadece toplanırız kutlama yapmayız

0

yılbaşı kutlayan tabiki bir sürü kişi var. ama ben yılbaşı kutlamadım. çünkü bana ne getireceğini bilmediğim bir yılı neden kutlayayım ki. aksine ben yeni yılı kutlamam. eğer geçen yılım çok güzel geçtiyse geçen yılımın gidişine üzülürüm. bu yıl da yılbaşı kutlamadım oturup ders çalıştık.

0

evet ben kutladim ama pek iyi sayilmaz ama her zamanki benim gibi normal bir gun olaral gecti zaten degisek bisey yok gozumuzde bu kadar buyutmeye gerek yok diyebilirim evde ailecek iste yemekler tatlilar yaptik ailecek yedik mesela yani bu kadar buyutmeye gerek yok aslinda yilbasinda ickiler mezeler yapiyorlar yapmayin gunahtir normal bir gununuzmu gibi gecirin ben hafif bir ailecek mutlu huzurlu bir yil bir gun gibi gecirdim diyebilirim.

0

yok biz ögrenci evinde qrkadaslarr oturduk sohbet ettik yilbasini kutlamadik bilee amaa cok isterdim bir canli muzik evindee eglenerek yilbasini kutlamak olmadi gelecek seneye kutllariz belji bakalim bu yildaa belkii bir yere giderim kutlatim dedim bu yil ewde arkadaslar gecti gelecek sene bu yilda yapmadigimj yaparim

0

ben kutladım sevgilimle müthişti pasta falan yaptım yeni yıl kutlu olsun :)