0

tek basima kalabilirim. ara ara kendi evimde tek basima kaldigim gunlerde oldu benim. yani tek basina yasa deseniz yasaeim da yani. benim icin sıkıntı olmayacak bir durum. zaten brn tek kalsam arkadaslarim yalniz birakmaz beni. gun icinde mutlaka ugrarlar bana. oyle bir arkadas crvrem mevcut benim.

0

evet tek başıma bir evde kalabilir ve yaşayabilirim zaten bundan bir süre önce ben 1 yıl tek başıma yaşamıştım. şehir dışında okuduğum dönemde tek başıma kalmıştım evde. ve inanın o kadar rahattı ki kafanız rahat siz rahatsınız. vet ben yaşardım yaşamak ta isterdim. ancak yemek sorunu yüzünden bilemiyorum sanırım bir daha düşünmem gerekebilirdi. yemek sorunu büyük bir dert çünkü. gerçekten çok sıkıntılı bir sorun çünkü daha öncede yaşadığım için biliyorum. yemek yapmak bana bir zulüm giib geliyordu onca yorgunluktan sonra. birde kollarımdan rahatsız olduğum için oda ayrı bir sorun. hem bulaşık hem yemek zordu benim için pekte beceremiyorum ama mecbur kalıyordum malesef. sanırım en zorlanacağım konu bu olur ayrı evim olsa.

0

ben ege üniversitesi'ni kazandığım zaman izmir'e gittiğimde tek başıma bir ev tutmuştum ve yaklaşık olarak 2 ay boyunca tek başıma yaşamıştım. halimden gayet memnundum çünkü kendime oldukça fazla zaman ayırabiliyordum ve kendimi sürekli olarak geliştiriyordum. 2 ayın sonunda birazcık korkmaya ve sıkılmaya başladım ve eve arkadaşlarımı aldım. arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım ve neredeyse her gün 10-15 kişi evde toplanıp her türlü eğlenceyi yapıyorduk.

0

oncelerden çok kalırdım çokta evde tek kalmıslıgımda var ama evlendim 1 hafta sonra eve hırsız gırmıstı hem de gece biz uyurken şimdi o yüzden gündüz bile korkuyorum evde tak kalmaya.

0

tek başıma kaldığım çok oldu korku yönünden sıkıntı olmuyorda bir öğrenci isen yalnızlık hiç hoş olmuyo sohbet yok ses yok can sıkıntısı vs kötü yanı şu yalnızlığa alışınca dışarıdaki hayatınıda etkiliyor insan dışarıya karşı bi soğuklaşıyo arkadaş edinmede sıkıntı çıkıyor arkadaş edindi mi garip geliyor felan

0

evet kalabilirim kaldığım da olmuştur bazen tek kalmak gerçekten iyi geliyor düşünme fırsatı yakalıyorsun

0

evet ben tek başıma evde kalabiliyorum ve hiçbir zaman bir şeyden korkmuyorum çok şükür. ama yalnız kalmaktan korkan arkadaşlarım var. onların fobisi bu. her insan yalnız kalamıyor ne yazık ki.

1

tek başıma bir evde kalırım ama biraz da olsa yalnızlığın vermiş olduğu tereddütten dolayı biraz korku olur bende. .

0

tek başıma evde kalabilirim. özellikle arkadaşlarım okula gittiği zamanlarda evde tek başıma kalıyorum.

0

şu an oturduğumuz ev müstakil tek karlı, camlarında panjurlar da var emniyet açısından ama ben yine de tek başıma kalmaya ürküyorum. kırk yılda bir kalmam gerektiğinde, en ufak dışarıdan rüzgarın çıkardığı seslerden korkuyorum. ama istanbul'daki evde asla korkmuyorum.
hatta orada camlar açık yatıyoruz yaz aylarında. zira ev 7 katlı apartmanın 6 ncı katı. çok yüksek olduğundan bir tehlike düşünülmüyor.
bu evde hırsız korkusu ile endişeli oluyoruz. panjurlar onun için takılı zaten her tarafta.

0

kalırım allah'tan başka bişeyden korkmayız çok şükür