1

kadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara benzemesi hoş karşılanmamış sadece islam dininde. bu sebepten kadınların pantolon giymesi caiz değildiyebiliyorlarsa, araplarda giydikleri uzun entarilerle kadınlara benzemiyorlar mı diye sorarlar. ama cevap alınır mı bilmem.

0

yok artık. gerçekten yok artık. bunları ne zaman geçebileceğiz çok merak ediyorum.

0

pan tolonu cok dar olmayacak sekilde giyebilirler tunikle

0

kadınların pantolon giymesi caiz değil midir ? bu nasıl bir söz ya. kim söyledi bunu. bir kere dinimizi bilmeyip saçma sapan fetva veren insanları dinlemeyi bırakın artık. bu sadece kadınların vücut hatlarını belli edecek kıyafetler giyilmemelidir bu kadar. yani bunu ne evirip çevirip kendinize göre anlamlar çıkartıyorsunuz. bu bir etekte olabilir eteği dar giyersin o günah olur geniş pantolon giyersin belli olmaz vücudun hiç bir şey de olmaz allah'ın izniyle. başlarını kapatıyorlar( deve hörgücü gibi) altlarında daracık uzun etek. biz müslümanız pantolon giymek caiz değil. he anam he sensin müslüman aferin.

0

kadınların pantolon giymesinin neden caiz olduğu şudur. pantolon ne kadar geniş, bol olursa olsun bir kadın giydiğinde vücudunun bazı bölgelerini göründüğü için caiz değildir ama şu anki bazı kadınlar daha rahat oluyor diye giyiyor, normal pantolon yetmiyormuş gibi birde iyice daraltıyorlar ve bazı bölgeleri iyice görülmektedir.

0

aslında değil ama görüyoruz ki şuanda çevrenin ne kadar bozuk olduğunu görmek mümkün özellkle bi dışarı çıkıyorum ve herkes tam tersi dar ve vücut hatları pantolonlar ve kendi kendime diyorum bu gençlik nereye gidiyor diue çözmek gerçekten çok zor.

0

kadın vücut hatlarını belli etmesi caiz değildir . ve pantolon gelende erkeklere benzediği için giyilmesi islam alimleri tarafından caiz bulunmamıştır . halbuki at binen kadınlar türk kültüründe pantolon giymeyi çok severler ve pantolon giyerlermiş ancak üstüne geniş bir etek giymeyi de ihmal etmezlermiş. bu durum da islamiyette de böyle olmuştur. kadınlar üstlerine giydikleri pantolonların üstüne uzun ve geniş bir etek giyerler ya da mahrem kısımlarını belli etmeyen veya vücut hatlarını göstermeyen şeyler giymişlerdir .

0

kadınların pantolon giymesi şu yüzden caiz değildir; vücudumuzu belli ettiği için yani vücudumuzun şekli göründüğü için caiz değildir bazıları pantolonu çok dar giyiyorlar parabol giyenler de var ama bazıları gerçekten de çok fazla var diyorlar özellikle de tesettürlü olan arkadaşlarımız.. yani söylediğim gibi vücut hatlarınızı belli ettiği için pantolon giymek caiz değildir.